WhatsApp radi na opciji koja bi korisnicima omogućila da ipak sačuvaju najosjetljivije poruke?

Iako je ova opcija još uvijek u fazi testiranja, a članovima Beta testne skupine tek bi trebala postati dostupna u sljedećim tjednima, "obični" korisnici morat će se još malo strpjeti.

Martina Čizmić | 27.05.2022. / 14:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kad je WhatsApp uveo opciju poruka koje nestaju nakon određenog vremena, brojni su korisnici iskoristili tu mogućnost kako bi, u dopisivanju s kontaktima, poslali neku osjetljivu informaciju. Bilo da se radilo o fotografiji, adresi ili pak broju bankovnog računa.

No, što kad vam je netko poslao takvu informaciju koju biste ipak htjeli sačuvati za kasnije? Upravo o tome trenutno razmišljaju u WhatsAppu i rade na opciji koja bi korisnicima omogućila da i takve poruke sačuvaju.

WABetaInfo otkrio je kako se trenutno testira opcija koja bi omogućila čuvanje takvih, osjetljivih poruka, u posebnom sandučiću. Prema snimkama ekrana koje su objavili, sandučić bi se zvao "Kept Messages" odnosno Sačuvane poruke, a navodno bi bio dostupan i u razgovorima jedan-na-jedan, kao i u onim grupnima.

 

 

Iako je ova opcija još uvijek u fazi testiranja, a članovima Beta testne skupine tek bi trebala postati dostupna u sljedećim tjednima, "obični" korisnici morat će se još malo strpjeti. Naravno, pod uvjetom da u WhatsAppu zaista i odluče omogućiti korisnicima da takve, osjetljive, poruke čuvaju za kasnije.

Izvor: WABetaInfo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti