WinDays odlaze iz Poreča na novu lokaciju

Među ključnim temama bit će umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu.

Martina Čizmić | 21.12.2018. / 16:17

WinDays (Foto: Microsoft) (Foto: Microsoft)

Nakon tri godine u Poreču, konferencija WinDays iduće godine održat će se na novoj lokaciji, u Amadria Parku u Šibeniku od 2. do 5. travnja 2019. godine. Konferenciju će i dalje činiti WinDays19 Business i WinDays19 Technology, no prvi puta će i Business i Technology sudionici drugog dana konferencije moći poslušati i zajednička predavanja.

WinDays19 Business konferencija održat će se u utorak i srijedu, 2. i 3. travnja. Zadržat će novi inovativan format uveden 2018. pa će sudionici prvog konferencijskog dana moći birati između nekoliko programskih smjerova koji će se baviti ključnim industrijskim granama, među kojima su financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja, zdravstvo, obrazovanje i javna uprava. Program drugog konferencijskog dana bit će zajednički za sve Business sudionike i bavit će se ključnim trendovima suvremenog poslovanja.

WinDays19 Technology konferencija održat će se od srijede do petka, od 3. do 5. travnja. Poznata po vrhunskim domaćim i stranim predavačima koji će održati više od 100 predavanja tijekom tri dana, konferencija će donijeti pregled najaktualnijih tehnoloških trendova i novosti.

Među ključnim temama bit će umjetna inteligencija, sigurnost, IoT, DevOps i rješenja koja se temelje na otvorenom kodu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem službene web stranice konferencije, a sve do 11. veljače mogu iskoristiti Early Bird cijene kotizacije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti