YouTube postaje aplikacija za razmjenu poruka i dijeljenje videa?

U YouTubeu su primijetili kako se videi s njihovog servisa masovno dijele po aplikacijama za dopisivanje pa su željeli dio tog kolača zadržati za sebe

Martina Čizmić | 09.08.2017. / 07:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

YouTube aplikacija za pametne uređaje uskoro će nuditi nešto što smo dosad viđali u aplikacijama za dopisivanje – mogućnost da dijelite video s do 30 prijatelja i istovremeno ga u chatu komentirate.

Smatramo da će to omogućiti jednostavnije, brže i zabavnije dijeljenje videa na pametnom telefonu, zapisali su na službenom blogu YouTubea te dodali kako opcija dijeljenja videa preko drugih aplikacija i dalje ostaje dostupna.

Ova je opcija testnoj grupi korisnika predstavljena još sredinom prošle godine, a sad bi trebala postupno postati dostupna cijelom svijetu.

Naime, u YouTubeu su primijetili kako se videi s njihova servisa masovno dijele po aplikacijama za dopisivanje pa su željeli dio tog kolača zadržati za sebe.

Osim stvaranja grupa, komentiranja i dijeljenja, u YouTubeu spremaju još novosti poput zajedničkog gledanja videa, čime žele bi korisnicima pružili mogućnost da u stvarnom vremenu komentiraju događanja u videu, odnosno na zaslonu njihova pametnog telefona.

Nova je opcija veoma jednostavna za korištenje, što će privući korisnike, no upitno je koliko ih zaista želi koristiti još jednu aplikaciju za dopisivanje, pa makar ona bila i unutar druge aplikacije.

Pogledajte sami kako su to zamislili u YouTubeu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti