Zašto volimo Tumblr?

Ususret sedmoj godini postojanja tumblra, odlučili smo navesti nekoliko razloga zašto volimo tumblr i zašto ga nikad nećemo prestati otkrivati.

Zimo Zimo Lahorka Lojen | 23.08.2013. / 20:15

Zašto volimo Tumblr?

Ususret sedmoj godini postojanja tumblra, odlučili smo navesti nekoliko razloga zašto volimo tumblr i zašto ga nikad nećemo prestati otkrivati. 

Trendovi - na tumblru nije teško pratiti svjetske trendove - od glazbe, mode, uradi-sam pa sve do erotike. Od svjetski poznatih umjetnika, fotografa i stvaratelja, pa do anonimnih pojedinaca. Svi su na tumblru i svatko prenosi svoj trend vama. 

Glad za novim - nastavljajući se na trendove, glad za novim je nešto čim tumblr obiluje. Zbog mnogih blogova svih mogućih sadržaja i s velikom dozom individualnosti, tumblr svojom izmjenom sadržaja među korisnicima iz dana u dan donosi nešto novo i prije neviđeno. 

Inspiracija - bilo da ste uredski radnik, student, umjetnik, sportaš, dizajner ili nešto deseto, svakome uvijek treba barem malo inspiracije. Tumblr je odličan način za pronalazak iste. Ili barem dobar temelj za pronaći i započeti nešto novo te nastaviti dalje s više entuzijazma. 

Surfanje - kada se “zascrollate” u reblogove i sourcove, uskoro ćete se naći sa browserom zatrpanim otvorenim tumblr blogovima za koje ni sami ne znate otkuda su došli i kada ste ih otvorili. 

Odmor - uz surfanje, tumblr je idealan “odmor za mozak”. Staviti prst na miš i samo klikati i pregledavati sve te prekrasne slike iz svih dijelova svijeta koje su slikali ljudi svih boja kože, vjere i/ili nacionalnosti. Kod tumblra nema ograničenja ni osuđivanja ljudske mašte i kreativnosti. 

Zato ga najviše volimo. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti