Zavirili smo na Reboot InfoGamer i evo što vas čeka!

Šesto izdanje Reboot InfoGamera najveće je do sad!

Martina Čizmić | 20.11.2017. / 20:00

Galerija

Reboot InfoGamer otvara svoja vrata u utorak, 21. studenog točno u 10 sati i trajat će do nedjelje uvečer, a ljubitelji videoigara s nestrpljenjem očekuju što su im organizatori pripremilli za ovu godinu.

I neće ostati razočarani.

Uoči samog Reboot InfoGamera, razgovarali smo s organizatorom Damirom Đurovićem upravo u paviljonima u kojima će se održavati sajam.

Reboot InfoGamer je u svom šestom izdanju dosegao svjetsku veličinu. Konačno smo konkurentni najvećim svjetskim događajima. Ove godine na čak 16 tisuća kvadratnih metara, šest izložbenih hala, više od 100 izlagača među kojima su najveća svjetska imena. Osobito smo ponosni na eSports division koji smo ove godine podigli na novu razinu. VIP Adria dolazi u našu ligu, finala su u subotu i nedjelju, otkrio nam je Đurović.

Posjetitelje tako očekuje i čitav niz premijera hardwarea, više od 40 gaming studija iz cijele regije koji će predstaviti svoje igre, ali i dodjela Reboot InfoGamer Indie Award za najbolju indie videoigru. 

Kao i niz godina do sad, i ove godine okupili su cijeli niz YouTube gamera influencera. Njih više od 30, od najvećih do onih u usponu sudjelovati će u programu Reboot InfoGamera i okupljenima podijeliti brojne nagrade sponzora. 

Dakle, ako još niste osigurali svoju ulaznicu možete ju kupiti na blagajni Zagrebačkog Velesajma ili online na www.rebootinfogamer.hr i pravac Reboot InfoGamer.

Reboot InfoGamer (Foto: A. Batur) (Foto: A. Batur)
 

 

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti