Završen je Infobip Shift, najveća developerska konferencija u ovom dijelu Europe

Infobip Shift ostaje u Hrvatskoj i u budućnosti, no proširit će se i na drugi kontinent.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 21.09.2022. / 10:57

Infobip Shift (Foto: Infobip)

Tijekom dva dana najveća developerska konferencija u ovom dijelu Europe, Infobip Shift, okupila je više od 4 tisuće developera i IT stručnjaka iz brojnih zemalja, dok je još oko 6 tisuća sudionika pratilo konferenciju putem interneta.

Infobip Shift U Zadru otvorena najveća developerska konferencija u Europi Infobip Shift

Konferencija je održana u Zadru, a kako je komentirao član uprave Infobipa za developersko iskustvo i osnivač konferencije Ivan Burazin, sadržajno i produkcijski Infobip Shit podignut je na još jednu novu razinu, ponovno dokazujući svoj globalni karakter.

Konferencija će se i dalje održavati u Lijepoj Našoj, ali Burazin je najavio i dodatno izdanje Infobip Shifta koje će se održati na drugom kontinentu. Za sada nije podijelio neke detalje oko novog izdanja konferencija pa se o njima može samo nagađati, no rekao je da bi više detalja trebali saznati “uskoro”.

Ovogodišnja konferencija bila je rekordna u svakom pogledu - održana je na 6 pozornica, a kroz 75 predavanja i panela gotovo sto sudionika brojne su posjetitelje upoznali s o novim tehnologijama koje će u budućnosti oblikovati svijet.

Infobip Shift Najavljen Infobip Shift: Dolazi više od 4 tisuće developera i IT stručnjaka, uključujući i zvijezde tech industrije

Bogat program dodatno je oplemenjen EXPO dvoranom u kojoj su se developerima predstavile 33 globalne kompanije poput Microsofta, Googlea i Cisca. Za dobru atmosferu pobrinuo se izraelski jednorog, brzorastući fintech Rapyd, dok je posebna pozornost drugog dana posvećena startupima.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti