ZIMO Digital stavio na prodaju portal FollowNshare

Pola godine nakon što je pokrenut, portal s viralnim sadržajem FollowNshare, koji je vlasništvu naše agencije ZIMO Digital, od danas je stavljen na prodaju!

Saša Fišter sasa@zimo.co | 08.05.2014. / 13:16

ZIMO Digital stavio na prodaju portal FollowNshare

Pola godine nakon što je pokrenut, portal s viralnim sadržajem  FollowNshare, koji je vlasništvu naše agencije ZIMO Digital, od danas je stavljen na prodaju!

FollowNshare u kratko vrijeme postao je prava senzacija, pa je tako u samo 60 dana nakon lansiranja dosegao 550.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno, što ga svrstava među najbrže rastuće portale.

S obzirom da smo prilično zauzeti drugim poslovima, FollowNshare je projekt koji smo na žalost morali staviti sa strane, te samim time odlučili staviti ga na prodaju.

FollowNshare prepoznat je među ljudima kao portal sa zanimljivim, zabavnim i emotivnim sadržajem, koji se pokazao kao odličan smjer. Postovi poput “Prvo ćete pomisliti da je ova djevojčica napravila glupost, no onda ćete shvatiti zašto je to napravila” ima preko 35.000 dijeljenja na Facebooku, a “Dajte ženama ovo i imat će savršenu liniju. Zadovoljni vi, zadovoljne one!” trenutno broji preko 31.000 shareova.

Portal ima veliki potencijal, pogotovo kao kanal za plasiranje oglasa, stoga svi zainteresirani mogu nam se javiti na mail info@zimo.co. Odmah da napomenemo, u portal ovakvog tipa treba uložiti prilično puno sati rada, tako da možete zaboraviti zaradu na brzinu. Preporučeno za veće medijske kuće koje žele proširiti svoj portfolio!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti