Zoombull.com je novi webshop pomoću kojeg možete ostvariti velike i male popuste

Hrvatski web dobio je novi portal za kupnju uz popuste, no ne onakav kakav smo već navikli na grupnu kupovinu već nešto novo i inovativno.

Zimo Zimo Zimo | 16.04.2012. / 08:32

Zoombull.com je novi webshop pomoću kojeg možete ostvariti velike i male popuste

Hrvatski web dobio je novi portal za kupnju uz popuste, no ne onakav kakav smo već navikli na grupnu kupovinu već nešto novo i inovativno.

Zoombull je online trgovina koja omogućuje svojim korisnicima popuste i do 90 posto, no da se ne radi o još jednoj stranici o grupnoj kupovini objasnio nam je Branimir Bouček, osnivač ovog portala.

'Zoombull se po mnogo čemu razlikuje od klasičnih portala grupne kupovine, stoga se na tržištu i ne želimo pozicionirati kao još jedan od portala za grupnu kupovinu, kojih je daleko previše i siguran sam kako nema mjesta za većinu njih.'

Branimir kaže kako je Zoombull zapravo webshop koji svojim korisnicima omogućuje ostvarivanje velikih i malih popusta kod kupnje različitih proizvoda preko posebno osmišljene aplikacije. Ideja Zoombulla je da ukoliko netko želi neki proizvod kojem ju cijena podjednaka kao i u klasičnom webshop ili trgovini, da taj isti proizvod kupuje na Zoombullu, jer pri samoj kupnji ima mogućnost ostvarivanja popusta.

Ovaj popust moguće je ostvariti tako da do određene cifre sve Klikove koje ste uložili možete iskoristiti pri otkupu proizvoda odnosno oduzimaju od tržišne cijene proizvoda. Tu postoje i ostale mogućnosti kao što je Klik zoom shop gdje korisnik može zamijeniti već uložene, a neiskorištene Klikove za neke druge stvari.

Nas je zanimalo koji je model zarade za Zoombull na što nam je Branimir odgovorio:

'Za sada se baziramo isključivo na proizvode (velika razlika između grupne kupovine), dok ćemo postepeno uvoditi i usluge, što ovisi o brzini skupljanja korisnika. Na tom području ćemo pokušati konkurirati i portalima grupne kupovine, no imat ćemo svoj model po kojem ćemo raditi, a smatram da bi mogao biti primamljiv i zanimljiv korisnicima, a pogotovo partnerima koji će sudjelovati u cijeloj priči. '

Pošto je projekt u samom početku ljudi su već pokazali pozitivne reakcije, kaže Branimir te dodaje 'Pošto ja ne znam za ovakav model  koji nije preslikan već je zaista inovativan, teško nam je ljudima i objasniti točno o čemu se radi.'

Ukoliko još niste posjetite www.zoombull.com i pogledajte o čemu se radi, možda nađete koju sitnicu i za vas - po super cijeni.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti