Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg zaručio se svojom dugogodišnjom djevojkom Priscillom Chan, istaknuo je Bill Gates.

U intervjuu za Daily Mail, Bill Gates je istaknuo kako je Mark došao k njemu po savjete vezane uz doniranje svojeg novca, nakon čega je spomenuo Markovu zaručnicu.

Poznato je već otprije da je Mark donirao novac u školu u Newarku u New Jerseyu, te je po tom pitanju stigao k Gatesu po savjete. Inače, Bill Gates filantropist je od svoje četrdesete godine, a za Marka tvrdi kako je vrlo rano ušao u te vode te kako zavrjeđuje zasluge.

Gates je u intervjuu istaknuo kako je njegova zaručnica Priscilla razmišljala o obrazovanju, pa je tako Mark uložio novac u Newark. Nedavno se par preselio u novu kuću koju je Mark platio 7 milijuna dolara.

Na njegovom Facebook profilu ljubavni status promijenjen je iz 'single' u 'in a relationship', a istu stvar je napravila i Chan na svom profilu. Očito je da nisu htjeli staviti status 'engaged'.

E sad, istu stvar zanima i Huff Post i nas, a to je jel se Bill Gates zabunio kada je spomenuo 'Markova zaručnica' ili Mark ne želi ovo pustiti u javnost? Što vi mislite?

Photo DailyMail

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju