Ako želite kupiti Apple Watch direktno u trgovini, trebat će vam rezervacija

Ako niste jedan od onih koji namjeravaju kupiti Appleov zlatni sat iz ograničene serije i samim time dobiti povlašteni VIP tretman, te želite kupiti običan Apple Watch, nećete to moći učiniti bez prethodne rezervacije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 31.03.2015. / 07:32

Ako želite kupiti Apple Watch direktno u trgovini, trebat će vam rezervacija

Ako niste jedan od onih koji namjeravaju kupiti Appleov zlatni sat iz ograničene serije i samim time dobiti povlašteni VIP tretman, te želite kupiti običan Apple Watch, nećete to moći učiniti bez prethodne rezervacije.

Barem za sada, Apple neće dozvoliti takozvanu walk-in prodaju svojih satova. Dakle, ako se odlučite na kupnju sata, prvo što morate učiniti jest najaviti, tj. rezervirati svoj sat u najbližoj Applevoj trgovini. Oni koji to i učine imat će priliku postati vlasnikom Apple Watcha  u periodu između 10.04. i 24.04. za kada je i najavljeno lansiranje na tržište ovih pametnih satova.

No, to neće biti zauvijek tako, očekuje se da nakon prvih par tjedana prodaje Apple ponudi opciju direktne kupovine, te će svatko moći kupiti sat na tradicionalan način,tj. nakon što ga isproba u trgovini.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti