Alienware predstavio nove uređaje

Alienware Dell Technologiesa poznat je po svojim računalima visokih performansi koja donose najbolje gejmersko iskustvo. Ono što Alienwareu desetljećima omogućava da se istakne u industriji videoigara jest to što se nikada ne boji probiti granice inovativnosti.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 12.10.2020. / 15:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Želja za poticanjem inovacija i performansi i dalje se odražava na najnovijim Alienware uređajima. Ne samo da donose najnovije i najbolje tehnologije na tržištu, već dovode dizajn do krajnjih granica pružajući korisnicima samo vrhunsko iskustvo. Uz najavljenu NVIDIA GeForce RTX 30 seriju grafičkih kartica i NVIDIA G-SYNC od 360 Hz, Alienwareovi uređaji predstavljaju velik korak naprijed u performansama i nevjerojatnom vizualnom iskustvu.

Alienware Aurora još je bolja uz posebne grafičke kartice

Pružajući osjećaj poput najvećih Esports natjecanja, Alienware Aurora R11 namijenjena je za sa svakog gejmera i digitalnog kreativca. Dostupan s posebno napravljenim grafičkim karticama NVIDIA GeForce RTX 30 serije i 10. generacije Intel Core i9 10900KF procesora, novi Aurora model spreman je za budućnost s kućištem za kojeg nisu potrebni alati kako bi se nadogradile komponente.

Znajući da gejmeri obožavaju visoke grafičke performanse, osmišljen je inovativni način za hlađenje i pružanje dodatne snage kada je najpotrebnije. Alienware inženjerski timovi dizajnirali su prilagođenu grafičku karticu s posebnom pažnjom na hlađenje, protok zraka i učinkovitost:

Unaprjeđeno hlađenje - novi dizajn hlađenja uključuje četverostruke bakrene cijevi od 10 mm s integriranim komorama za paru. To je naš najveći promjer toplinskih cijevi dosad.

Inovativni protok zraka - Način na koji zrak struji kroz grafičku karticu jedinstven je sam po sebi. Riječ je o prvoj Alienwarevoj inovaciji koja uključuje dvostruki aksijalni dizajn ventilatora s pozitivnim rasterećenjem stražnjeg tlaka. To omogućuje izlazak topline iz posebno smještenih otvora, što pomaže u upravljanju protoka zraka i topline.

Maksimalna učinkovitost – dizajnirane da maksimalno iskoriste prostor, ove kratke grafičke kartice (duljine 267 mm) dolaze s 2,5x PCI utora (nasuprot 3) i koriste PCI-Express konektore od 8 pinova za napajanje.

Vrhunski Alienware monitori

Da bi pružili samo najbolje iskustvo grafičkog prikaza, novi napredni Alienware gejming monitori dolaze u tri različite veličine.

Esports natjecatelji zahtijevaju samo najveću brzinu osvježavanja, a to je upravo ono što nudi Alienware 25 Gaming Monitor (AW2521H). Ovaj 24,5-inčni model donosi najveću brzinu osvježavanja na svijetu od 360 Hz, vrijeme odziva od 1 ms, FHD rezoluciju i revolucionarni NVIDIA Reflex Latency Analyzer - alat za mjerenje kašnjenja sustava. Sustav otkriva klikove miša, a zatim mjeri vrijeme potrebno za promjenu piksela na zaslonu, pružajući sve podatke potrebne za mjerenje rada miša, računala i monitora. Osim zaslona, Alienware igraći miševi (AW610M, AW510M i AW310M) također podržavaju NVIDIA Reflex Latency Analyzer tehnologiju. Zahvaljujući NVIDIA G-SYNC i brzoj IPS tehnologiji, PC igre rade glatko, bez zastajkivanja ili zamućenja zaslona dok uživate u bogatstvu boja iz svakog kuta.

Monitor za igre Alienware 38 (AW3821DW) dizajniran je da vas u potpunosti uvuče u igru, a sadrži 37,5-inčni, brzi IPS Nano Color zakrivljeni zaslon s WQHD+ rezolucijom. Uz NVIDIA G-SYNC ULTIMATE certifikat i VESA DisplayHDR 600, možete uživati u glatkom igranju uz ultra nisko kašnjenje, zajedno sa zapanjujuće realističnim prikazom.

Alienware Area-51m s za igru u pokretu na 360Hz zaslonu

Ako puno vremena provodite u pokretu, ali i dalje želite imati snagu stolnog računala, ne tražite više od novog Alienware Area-51m. Zasnovan na Legend industrijskom dizajnu, Area-51m izdvaja se kao jedan od najsnažnijih prijenosnih računala za gejming na svijetu. Ovu 17-inču prijenosnu zvijer dignuta je na sljedeću razinu sa zapanjujućim 360Hz FHD zaslonom koji poboljšava vizualni doživljaj.

Novu Area-51m prijenosno računalo impresivno je i iznutra s konfiguracijom koja sadrži Intel Core procesor S serije 10. generacije, hlađenje u parnoj komori te prvim na tržištu 12-faznim HyperEfficient Voltage Regulator za održavanje razine snage i performansi za dugi noćni gejming.  

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti