Američki stručnjak dolazi u Hrvatsku educirati o poslovnoj analizi

Ugledni američki stručnjak zainteresiranima će pokazati kako otkriti bit poslovanja, definirati opseg projekta, ali i otkriti skrivene potrebe.

Martina Čizmić | 01.04.2019. / 16:35

Radionica o poslovnoj analizi (Foto: King ICT)

Poznati američi stručnjak za poslovnu analizu, Tim Lister, održat će u Zagrebu zanimljivu trodnevnu radionicu "Mastering the requirements process".

Tim Lister bavi se consultingom, pisanjem i predavanjem. Ima preko 40 godina iskustva u razvijanju softvera, a specijaliziran je za projektiranje poslovnih sustava i upravljanje rizicima. Bavi se i definiranjem poslovne arhitekture projekata, poslovnom analizom, planiranjem, upravljanjem rizicima te otkrivanjem i definiranjem poslovnih zahtjeva korisnika.

Jedan je od osnivača Atlantic Systems Guilda te je koautor brojnih knjiga među kojima su najpoznatije Peopleware i Waltzing With Bears. Gostovao je na raznim konferencijama na kojma predaje o agilnom razvoju te je bio gost predavač na Sveučilištu Stanford.

Tim Lister (Foto: King ICT)

U sklopu 'Change Workshops', od 23. do 25. travnja u Zagrebačkom inovacijskom centru, Lister će analitičarima sustava, poslovnim analitičarima, product ownerima, voditeljima projekta, menadžerima i konzultantima pojasniti kako komunicirati i otkriti stvarne zahtjeve i potrebe korisnika na nekom softverskom projektu. Posebno će zanimljivo biti svima koji rade na agilnim projektima.

Posebnu će korist imati oni koji su na agilnim projektima. Svi zainteresirani se mogu prijaviti ovdje. Early Bird ulaznice su u prodaji do 5. travnja! Sve informacije dostupne su na službenim web stranicama http://www.changecon.com/workshop/

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti