Ashton Kutcher otkrio zašto je Steve Jobs uvijek nosio crnu dolčevitu i traperice

U radijskom intervjuu s Ryanom Seacreastom, Ashton Kutcher u svrhu promocije svog posljednjeg filma 'Jobs' objasnio je zašto je Steve Jobs uvijek nosio istu odjeću.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 18.08.2013. / 12:36

Ashton Kutcher otkrio zašto je Steve Jobs uvijek nosio crnu dolčevitu i traperice

U radijskom intervjuu s Ryanom Seacreastom, Ashton Kutcher u svrhu promocije svog posljednjeg filma "Jobs" objasnio je zašto je Steve Jobs uvijek nosio istu odjeću.

Crna dolčevita i traperice bile su svojevrsni zaštiti znak Stevea Jobsa, no nije oduvijek bilo tako. Javna i uspješna osoba kao što je bio Jobs, imao je privilegiju dopustiti ti se da na čelu najvrjednije svjetske kompanije nosi uvijek istu odjeću.

Film 'Jobs' u kina je stigao prije nekoliko dana, dok u hrvatska kina stiže 12. rujna, a do onda nagledat ćemo se i naslušati još puno toga oko Jobsa. Osim ovog filma, sljedeće godine stiže i službena biografija snimljena prema knjizi Waltera Isaacsona, koju režira Aaron Sorkin, čovjek koji stoji iza uspješnih serijala Newsroom i filma The Social Network, a kao savjetnik na filmu angažiran je i sam suosnivač Applea Steve Wozniak.

U nastavku poslušajte zašto je Jobs uvijek bio isto odjeven.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti