Bez panike, nije do vas: Twitter je nedostupan u cijelom svijetu zbog "interne pogreške u konfiguraciji"

Twitter je u međuvremenu na svojim stranicama o statusu mreže objavio kako istražuju probleme koje su im korisnici prijavili.

Martina Čizmić | 11.07.2019. / 21:29

Twitter (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što su proteklih tjedana Facebook i njegovi servisi punili naslovnice zbog nedostupnosti, isto se večeras dogodilo i Twitteru.

Problemi s računalom, ilustracija Brojni hrvatski portali bili su nedostupni korisnicima, problemi zabilježeni i u cijelom svijetu

Facebook, ilustracija Otkrili pravi razlog pada: Nećete vjerovati što su iz Facebooka rekli o problemu koji je razbjesnio pola svijeta

Probleme su prvo primijetili korisnici koji su Twitteru pokušali pristupiti putem internetskih preglednika. Potom su se problemi proširili i na korisnike Twitterove mobilne aplikacije.

Problemi s Twitterom (Foto: Screenshot/DownDetector)

Prema podacima DownDetectora, problemi su izraženi u cijelom svijetu, a prve su ih primijetili korisnici u Velikoj Britaniji i SAD-u. 

I korisnici u Hrvatskoj imaju problema s korištenjem te društvene mreže. 

Tehnička pogreška na Twitteru (Foto: Screenshot/Twitter)

Twitter je u međuvremenu na svojim stranicama o statusu mreže objavio kako istražuju probleme koje su im korisnici prijavili. 

Ubrzo su naveli i kako su identificirali problem. Navode kako je riječ o problemima koji su posljedica promjene "u internoj konfiguraciji" te da rade na ispravljanju pogreške. Korisnici bi postupno trebali ponovno moći pristupiti Twitteru bez problema. 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti