Četverogodišnji svećenik postao senzacija na Internetu. Strašno ili nevjerojatno?

Kanon Tipton četverogodišnji je svećenik koji je počeo svoju 'karijeru' sa svega 21. mjesec, a nakon dvije postao je senzacija na YouTubeu.

Zimo Zimo Zimo | 27.08.2011. / 16:35

Četverogodišnji svećenik postao senzacija na Internetu. Strašno ili nevjerojatno?

Kanon Tipton četverogodišnji je svećenik koji je počeo svoju 'karijeru' prije nego je navšrio dvije godines, a već je postao senzacija na Internetu.

Njegovi nastupi pomalo su nevjerojatno, čak djeluju zastrašujuće gledajući dječaka od četiri godine kako pun entuzijazma i vjere propovijeda.

Kanon je sa svojim roditeljima gostovao u emisiji na NBC-u gdje su roditelji istaknuli njegovo propovijedanje i nevjerojatan talent. Na pitanje oponaša li Kanon druge ili stvarno ima potencijal postati propovjednik, njegov otac, župnik Damon rekao je da misli da je i jedno i druge.

'Osjećam kako je Božja ruka nad njim na jedan poseban način.' - nadodaje otac Damon. Inače Kanon je treća generacija svećenika u obitelji pa tako već sada slijedi stope sveg djeda i oca.

Pogledajte video, a posebno obratite pozornost na oko 2 minute i recite nam što mislite. Da li je ovo za vas nešto strašno ili mali Kanon ima nevjerojatan talent kojeg mi ne shvaćamo?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti