Coursera predstavila program Career Services koji korisnike povezuje s poduzećima koja nude posao

Coursera je danas predstavila Career Services, program koji studentima i korisnicima nudi priliku za povezivanje s poduzećima koja nude radna mjesta. Cilj Career Services je povezivanje korisnika Coursere s poslovima u tvrtkama poput Facebooka i Twittera, ili onih manjih - ovisno o vašoj želji.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 05.12.2012. / 12:45

Coursera predstavila program Career Services koji korisnike povezuje s poduzećima koja nude posao

Coursera je danas predstavila Career Services, program koji studentima i korisnicima nudi priliku za povezivanje s poduzećima koja nude radna mjesta. Cilj Career Services je povezivanje korisnika Coursere s poslovima u tvrtkama poput Facebooka i Twittera, ili onih manjih - ovisno o vašoj želji. Iako je ovaj servis primarno namijenjen korisnicima Coursere iz SAD-a i s dobrim znanjem programskih jezika (za sad), kontakt s velikim tvrtkama nikad nije bio lakši za mnogobrojne korisnike Coursere.

Kako bi se uključili u ovu inicijativu, dovoljno je otići na coursera.org/account/careerservices i ispuniti svoj profil. Potrebno je definirati svoj status, a poželjno je i uploadati svoj CV. Ukoliko ste ozbiljni u traženju posla putem Coursere, bilo bi dobro da stavite poveznice na svoje LinkedIn i GitHub profile, te popunite ostale tražene informacije.

Nakon što popunite svoj profil, Coursera će vaš CV i ostale informacije podijeliti s odabranim partnerskim tvrtkama. Career Services koristi sofisticiranu analitiku koja automatski pronalazi 'student-tvrtka' podudaranje, a iz Coursere su izjavili da će studente povezivati s tvrtkama samo ukoliko će postojati razumna šansa za interesom obje strane. Za sad, ovaj program ograničen je na studente koji studiraju računalne znanosti, no ostale djelatnosti dolaze uskoro.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti