Detalje o novoj igri iz franšize GTA otkrio - Snoop Dogg

Rockstar Games nedavno je najavio modernizirano izdanje tri postojeće igre pod nazivom Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, a svi ljubitelji franšize i dalje s nestrpljenjem iščekuju nove informacije o GTA 6.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 29.10.2021. / 13:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ljubitelji franšize Grand Theft Auto s nestrpljenjem iščekuju vijesti oko nove verzije igre, no iz Rockstar Gamesa nemaju nikakvih službenih informacija o GTA 6 pa se, kao i uvijek, moramo oslanjati na različite glasine. Jedna od glasina dolazi od pomalo neočekivanog izvora - repera Snoop Dogga.

Slika nije dostupna Pokušao igrati GTA bez da nekog ubije, no to se pokazalo nemogućom misijom

On je, gostujući na podcastu Rolling Stonea, govorio o Dr. Dreu i otkrio kako je Dre u posljednje vrijeme u studiju i snima “j***** dobru glazbu” za igru iz serijala Grand Theft Auto koja još nije izašla. Mislim da će to biti način na koji će izdati svoju glazbu, putem igre Grand Theft Auto, komentirao je Snoop Dogg. Epizoda podcasta u kojoj govori o Dreu i GTA bit će objavljena sljedeći tjedan, no već sada su procurili komentari vezani uz popularnu igru.

Ako su ove informacije o suradnji Rockstara s Dreom istinite, to neće biti prvi put da kompanija surađuje s nekim reperom na glazbi za igru jer su svoj obol soundtracku za GTA V dali The Alchemist (producent poznate hip hop grupe Dilated Peoples) i On No. Što se tiče Dr. Drea, njegov posljednji album “Compton” objavljen je sredinom 2015., a glasine kažu kako priprema i svoj posljednji album “Detox”.

Slika nije dostupna Zakonodavci žele zabraniti popularnu videoigru, jer su ju tinejdžeri počeli kopirati u stvarnom životu

Dok fanovi s nestrpljenjem čekaju informacije o novoj verziji GTA, Rockstar im je ponudio nešto drugo - predstavili su novo izdanje popularne trilogije GTA 3, GTA: Vice City i GTA: San Andreas. Sve bi igre trebale biti modernizirane te s poboljšanom grafikom, a paket koji sadržava sve tri igre pod naslov Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bit će dostupan u digitalnom obliku sljedeći mjesec, a u trgovinama tijekom prosinca.

Izvor: Kotaku
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti