Elon Musk misterioznom objavom ponovno podigao prašinu na Twitteru

Mišljenja korisnika Twittera su podijeljena. Neki mu daju podršku u toj odluci i pišu mu kako će im nedostajati, dok drugi ne skrivaju zadovoljstvo njegovom odlukom.

Branimir Vorša | 02.06.2020. / 09:23

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Elon Musk iznenadio je 35 milijuna svojih sljedbenika na Twitteru u ponedjeljak navečer,objavivši kratak status u kojem je najavio odmor od te društvene mreže. U svom posljednjem statusu na Twitteru nije objavio zašto uzima pauzu od aktivnosti na toj društvenoj mreži, a nije niti otkrio koliko dugo će ta pauza i trajati.

No, ako se njegov status stavi u kontekst nedavnih događaja, moguće je i da se Musk odlučio za pauzu zbog općih nereda diljem SAD-a uzrokovanih ubojstvom George Floyda u Minneapolisu prošlog tjedna i morem objava vezanih za to.

Musk je, opće je poznato, poznat po svojim kontroverznim statusima na Twitteru, no isto tako je poznato da on rijetko bježi od kontroverzi.

S druge strane, taj ekscentrični milijarder, poduzetnik i šef SpaceX-a i Tesle,možda jednostavno treba odmor nakon burnog perioda. Naime, u samo nekoliko mjeseci svađao se s čelnicima okruga i savezne države Kalifornije oko ponovnog otvaranja svoje tvornice koja je bila zatvorena zbog restriktivnih mjera uvedenih zbog novog koronavirusa, ponovno je postao otac i sa SpaceX-om ponovno ispisao povijest, poslavši nakon devet dugih godina pauze američke astronaute u svemir s američkog tla.

Prije objave da uzima pauzu od Twittera, Muskov pretposljednji status bio je upravo da je letjelica Crew Dragon uspješno pristala na Međunarodnu svemirsku postaju (ISS).

Mišljenja korisnika Twittera su podijeljena. Neki mu daju podršku u toj odluci i pišu mu kako će im nedostajati, dok drugi ne skrivaju zadovoljstvo njegovom odlukom.

S obzirom na to da je Musk na Twitteru znao objavljivati i stvari koje nije trebao, a veoma je aktivan, kratak odmor, koliko god on dugo trajao, neće biti na odmet. 

Elon Musk (Foto: AFP) Prijeti mu nova kazna: Musk ponovno u problemima zbog objava na Twitteru

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti