Konferencija Future Tense, koja se u listopadu održala u zagrebačkoj Laubi osvojila je drugo mjesto u kategoriji event godine na prestižnom natjecanju Eventiada IPRA Golden World Awards u Moskvi.

Future Tense projekt je agencije Komunikacijski laboratorij na kojem su četiri svjetski poznata futurologa govorila o budućnosti poslovanja te razvoju tehnologije i utjecaju koji će ostvariti na čovječanstvo, budućnosti plaćanja, pametnim gradovima i budućnosti prehrane. Prvo i veoma uspješno izdanje projekta podržala je i Nova TV kao generalni medijski partner.

Projekt je osvojio drugo mjesto na temelju inovativnosti, usklađenosti s međunarodnim standardima, kvaliteti istraživanja, planiranja i provedbe te ostvarenih rezultata i evaluacije projekta. Na natjecanju su sudjelovali projekti iz 13 zemalja, od Rusije, Latvije, Poljske, Mađarske, do Hrvatske i Srbije.

Kristina Gotovac iz Komunikacijskog laboratorija na dodjeli (Foto: Komunikacijski laboratorij) (Foto: Komunikacijski laboratorij)

Ponosni smo na još jedno priznanje koje je dobio projekt Future Tense. Nama u Komunikacijskom laboratoriju najvažnije je upravo ono da smo u Hrvatskoj uspjeli okupiti više od 400 sudionika, od predsjednika uprava velikih kompanija do malih poduzetnika i predstavnike javne uprave koji su bili spremni otvoriti se novim načinima razmišljanja. Svakako da je dodatno zadovoljstvo dobiti priznanje za event godine u zemlji čije tržište i budžeti su višestruko veći od onih s kojima se svakodnevno susrećemo, ali upravo to je pokazatelj da se može uspjeti ako smo predani i usmjereni na ostvarenje cilja. Na tom tragu već smo krenuli s organizacijom Future Tensa u listopadu 2019. godine., izjavila je  Manuela Šola vlasnica i direktorica nagrađene agencije Komunikacijski laboratorij.

Pobjedničke projekte proglasio je međunarodni IPRA GWA žiri u pet kategorija: kategorijalna nominacija, korporativni i javi sektor, zdravi životni stil, projekti mladih te kategorija školskih učenika. Future Tense je drugu nagradu za Event godine osvojio je u kategoriji korporativni i javi sektor.

Eventiada IPRA Golden World Awards regionalni je partner IPRA GWA najveće globalne nagrada organizirana od strane Međunarodne udruge za odnose s javnošću (IPRA). Natjecanje slavi regionalne i međunarodne kampanje koje implementiraju svjetski brendovi i vodeće korporacije u istočnoj Europi, zemljama ZND-a i središnjoj Aziji.

Više informacija o Eventiada IPRA Golden World Awards pronađite na službenoj internetskoj stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju