Galaxy S4 dobiva svoj igraći kontroler

Kupovati smartphone snage prosječnog PC-a nema smisla ako se tehnički potencijal uređaja neće iskoristiti na adekvatan način. Pod pojmom „adekvatan način“, mislimo na jednog od najgorih neprijatelja baterije - video igre. Kako bi se one mogle konzumirati kako to priliči određenim igraćim standardima, ovaj puta će se pobrinuti sam Samsung koji će svim zagriženijim igračima ponuditi svoj specifični gaming kontroler za Galaxy S4.

Zimo Zimo Ante Malenica | 15.03.2013. / 13:11

Galaxy S4 dobiva svoj igraći kontroler

Kupovati smartphone snage prosječnog PC-a nema smisla ako se tehnički potencijal uređaja ne može iskoristiti na adekvatan način. Pod pojmom „adekvatan način“, mislimo na jednog od najgorih neprijatelja baterije - video igre.

Kako bi se one mogle konzumirati kako to priliči određenim igraćim standardima, ovaj puta će se pobrinuti sam Samsung koji će svim zagriženijim igračima ponuditi svoj specifični gaming kontroler za Galaxy S4. Kao što možete vidjeti na naslovnoj fotografiji, riječ je zapravo o uređaju koji je vjerna kopija Xbox 360 kontrolera, a koji ima funkciju sigurno smjestiti S4 te igraču ponuditi industrijski standard – četiri tipke, dvije analogne gljive, D-pad i triggere.

Sam kontroler sa smartphoneom komunicira putem Bluetooth veze, a uzevši u obzir kako je riječ o Samsungovom proizvodu, možda ovaj puta igrači prihvate ovakav način igranja u pokretu što do sada uglavnom nije bio slučaj zbog nedovoljno kvalitetnih third-party rješenja.

Kontroler će se prodavati kao dodatak S4-u, a kada točno i po kojoj cijeni, još uvijek nije poznato. Ako se prisjetimo Project Shielda, možda se Android igre sa ovakvim specijaliziranim uređajima podignu na neku novu razinu kvalitete.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti