Hands-On: Traktor Kontroler S4 [VIDEO]

Array

Zimo Zimo Zimo | 04.11.2010. / 19:57

Hands-On: Traktor Kontroler S4 [VIDEO]

Među prvima u hrvatskoj testirali smo novi kontroler iz Native Instrumentsa - Traktor Kontroler S4. Uređaj nam je ustupila varaždinska tvrtka audio opreme Sonarscope, kojom se ovim putem zahvaljujemo.

Native Instruments sve je značajnije ime u svijetu DJ-inga pa i tehnologije. Nekoć mala tvrtka koja je osnovana od nekoliko entuzijasta koji su dijelili strast prema glazbi, a između kojih se nalazi i Hrvat Mate Galić, Native Insturments postalo je nezaobilazno ime kada se radi o DJ-ima. Njihove proizvode koriste svi, od DJ-a koji vježbaju u svojim sobama pa do velkih imena poput Richie Hawtina, Carl Cox-a, Dubfire-a, Umeka, itd.

Ekskluzivno smo imali prilike isprobati ovaj uređaj koji nas je na prvi mah oduševio. Kvalitetna izrada sa jednostavnim mogućnostima spajanja, vrlo fleksibilan, kompaktan uređaj za svoje mogućnosti i vrlo pregledan. Kontroler S4 ima integriranu zvučnu karticu koja daje vrhunsku kvalitetu zvuka.

traktor software

U prvih 10 minuta rada sa S4 jednostavno smo bili oduševljeni načinom kako su sve kontrole vrlo smisleno postavljene. Kako svi vole odmah probati stvari bez čitanja uputa, ni mi nismo iznimka, pa smo tako trebali tek nekoliko minuta da shvatimo gdje se sve “skrivene” funkcije nalaze. Jednom kada otkrijete osnovne stvari, spremni ste za svirku.

Iako još uvijek danas prevladavju CD-i, sve više DJ-a odlučuje se upravo za kontrolere poput S4 radi svoje kompaktnosti, lake prenosivosti sa svirke na svirku, i cijene.

Cijena ovog uređaja još uvijek je nepoznata, no trebala bi iznositi između 6,500-7,000kn, javili su nam iz Sonarscope-a. Uz uređaj dobivate Traktor Pro S4 software, USB kabel, uputstva i mape za tipkovnicu. Više informacija možete pogledati na službenoj stranici Native Instrumentsa.

Pogledajte kako je to izgledalo iz prve ruke, a na kraju vas očekuje i malo smijeha :).

Ustupio: Sonarscope

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti