U organizaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP) i Croatian business angel network (CRANE) iduće srijede, 25. veljače održat će se iznimno zanimljiv event pod nazivom Startup srijeda. 

Za sve one koji žele saznati koncept privlačenja stranih investicija i svih "zamki" koje vrebaju na tom putu, adresa Remetinečka cesta 7, u 17 sati, iduće srijede, destinacija je koju ne smiju zaobići. Iz prve ruke će dvojica poduzetnika prezentirati vlastita iskustva iz svijeta Startupa i poslovanja općenito, stoga ovaj događaj koji vam donose ZIP i CRANE doista morate posjetiti. Jer, Hrvoje Prpić i Damir Bandalo su dvojica iskusnih poduzetnika koji su jamstvo kako ćete na Startup srijedi imati što čuti i - naučiti. Dvojac će govoriti o svojim projektima, kako su, na koji način i u kojem vremenu uspjeli osigurati investicije, kakvo je trenutačno stanje njihovih projekata, kakva je buduća poslovna strategija, idući koraci...

Oni koji, iako sumnjamo, možda ne znaju, Hrvoje Prpić je jedan od "pionira" Startup scene u Hrvatskoj, uspješan serijski poduzetnik, poslovni anđeo i investitor koji posluje u Zagrebu i Londonu, gdje su sjedišta njegovih tvrtki. Trillenium, posljednji Prpićev projekt u zadnje je vrijeme nabio na naslovnicama mnogih svjetskih medija, jer je osigurao partnerstvo s britanskim e-commerce divom ASOS-om. Damir Bandalo je suosnivač Cinexio Startupa, koja stoji iza aplikacije kojom na super jednostavan i brz način možete kupiti kino karte preko pametnih telefona. Investicija od bugarskog Launchuba u iznosu od 30 tisuća eura osigurala im je brz rast, pa je tako Cinexio danas iznimno popularan u brojnim europskim zemljama.

Za sve zainteresirane, a takvih će, vjerujemo, biti podosta, prijave su omogućene putem ovog linka. 

Hrvoje Prpić i Damir Bandalo gostuju na Startup srijedi ZIP-a i CRANE-a.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju