Huawei na turneji po Hrvatskoj predstavio inovativnu tehnologiju pametnih telefona

Posjetitelji su mogli isprobati nove uređaje, ali i vidjeti kako funkcionira najnovija tehnologija.

Martina Čizmić | 13.09.2018. / 19:09

Huawei (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Huawei je tijekom tri tjedna putovanja po Hrvatskoj i Sloveniji, pokazao javnosti svoju viziju razvoja tehnologije kroz svoje inovativne proizvode.

Promotivni štand #SeeMoreMagic koji je posjetio Makarsku i Zadar krajem kolovoza, potom Ljubljanu i Portorož početkom rujna, te u povratku Rijeku, jučer je završio promociju u Zagrebu.

Posjetitelji su mogli u sklopu promotivnog štanda isprobati brojne novitete, snimati videa i fotografije u različitim uvjetima, s mnogobrojnim rekvizitima dostupnima na lokaciji te ih podijeliti na društvenim mrežama ili ih isprintati i čuvati kao uspomenu, a sve kako bi se i sami uvjerili u njihove napredne mogućnosti. U sklopu ovih aktivnosti, posjetitelji su mogli sudjelovati i u nagradnom natječaju tijekom kojeg je u svakom gradu izabran pobjednik najbolje fotografije te pritom nagrađen Huawei P20 Lite pametnim telefonom.

Huawei (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Ideja #SeeMoreMagic promotivnog štanda i druženja s posjetiteljima je bila pokazati naprednu tehnologiju Huawei mobilnih telefona, pri čemu je P20 pametni telefon imao posebnu pozornost te su posjetitelji mogli isprobati kako radi u izrazito zahtjevnim fotografskim uvjetima, kako snima fotografiju objekata u pokretu, udaljenih objekata, noćnu fotografiju i sl., ali i kako kamera koristi umjetnu inteligenciju na kojoj je baziran čipset telefona.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti