Humanitarnim LAN turnirom skupljaju novac za socijalnu samoposlugu

Turnir se održava od 13.11. do 17.11. te od 20.11. do 24.11. (2 tjedna) u prostorijama FOI2.

Martina Čizmić | 11.11.2017. / 08:48

Humanitarni LAN turnir (Foto: GGWP/Facebook) (Foto: GGWP/Facebook)

Varaždinski gameri odlučili su spojiti zabavu i humanitarni rad i organizirati drugi po redu GGWP Humanitarni LAN turnir.
Riječ je o višednevnom LAN turniru, a sav novac prikupljen od kotizacija biti će doniran Socijalnoj samoposluzi "Kruh Sv. Antuna" Varaždin.

Nakon što su prije ljeta organizirali prvi humanitarni LAN turnir i pobudili svijest mladih i studenata da u njihovom gradu postoje i ljudi kojima je socijalna samoposluga jedina koju si mogu priuštiti, očekivanja od drugog turnira još su veća.

Turnir se održava od 13.11. do 17.11. te od 20.11. do 24.11. (2 tjedna) u prostorijama FOI2.

U organizaciji turnira sudjeluje niz udruga i organizacija, kao što su: udruga mladih V.U.K., Studentski zbor FOI, Studentski časopis STAK te Studentski odbor Studentskog doma Varaždin.

Svi oni koji će sudjelovati u turniru snage će moći odmjeriti u nizu kompetitivnih igara kao što su League of Legends, CS:GO, Hearthstone, Tekken, itd. ali i osvojiti nagrade.

Organizatorima je želja, uz prikupljanje što većeg broja kotizacija i promovirati ne samo aktivizam i humanitarne djelatnosti, nego i uključenost mladih u dotičnu problematiku te se općenito trudimo ovim projektom pospješiti kvalitetu života mladih.

Za više informacija posjetite njihove Facebook stranice ili stranicu turnira.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti