IBM Hrvatska ima novog direktora: Zeca će zamijeniti Balun

Dosadašnji poslovni direktor IBM-a Hrvatska Damir Zec imenovan je na poziciju Territory Service Leadera za IBM-ovu regiju jugoistočne Europe.

Martina Čizmić | 23.07.2019. / 11:31

Tomislav Balun (Foto: IBM)

IBM je objavio imenovanje Tomislava Baluna na funkciju novog poslovnog direktora IBM-a Hrvatska. Tomislav će biti odgovoran za sve prodajne aktivnosti IBM-a na hrvatskom tržištu, uključujući cjelokupni portfelj IBM-ovih proizvoda i usluga.

Damir Zec, dosadašnji poslovni direktor IBM-a Hrvatska, imenovan je na poziciju Territory Service Leadera za IBM-ovu regiju jugoistočne Europe.

U sklopu svoje nove pozicije Tomislav će nastaviti pružati podršku lokalnoj zajednici te IBM-ovim poslovnim partnerima i korisnicima na projektima digitalne transformacije poslovanja te stvaranju usluga dodane vrijednosti i inovacija temeljenih na najnovijim tehnološkim rješenjima poput umjetne inteligencije, računarstva u oblaku, blockchaina te rješenja s područja sigurnosti.

Tijekom svoje dvadesetogodišnje karijere u IBM-u Tomislav je obnašao brojne rukovodeće pozicije na području prodaje, softverskog poslovanja i Clouda u Hrvatskoj te na području jugoistočne Europe. Završio je studij za Poslovnu administraciju i upravljanje na Sveučilištu u Warwicku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti