IN2 proslavio 30 godina rada i najavio još ambicioznije planove za budućnost

Naša je vizija budućnosti nastaviti digitalizaciju hrvatskog društva zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalne gospodarske IT projekte, što su i najveća dostignuća IN2 grupe, izjavio je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe.

Martina Čizmić | 05.07.2022. / 17:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Jedna od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj, IN2 grupa, proslavila je 30 godina rada i postojanja. Na događanju održanom u Muzeju za suvremenu umjetnost prisjetili su se svih važnih događaja, projekata i uspjeha koji su ih pratili na poslovnom putu od 1992. godine pa sve do danas.

Podsjetili su kako je 1992. Ante Mandić, mladi entuzijast koji je bio u potrazi za novim izazovima, osnovao jednu od prvih IT tvrtki u Hrvatskoj, riječ je o današnjoj IN2 grupi. U tih se 30 godina IN2 grupa razvijala i rasla, a danas je dio jedne od najsnažnijih IT globalnih korporacija, CSI grupacije.

Za uspjeh IN2 grupe zaslužni su naši ljudi, njihova kreativnost, upornost, snalažljivost u novim situacijama, motiviranost da sudjeluju u projektima koji će promijeniti život svih građana nabolje. Ovim im putem od srca želim čestitati njihov rođendan i otvoriti novo poglavlje za sljedećih 30 godina. IN2 grupa uvijek je bila ispred svog vremena, kao te davne 1992. godine kada smo doslovno bili pioniri IT businessa, pa tako i danas kada kreiramo rješenja koja mijenjaju suvremeni način života. Naša je vizija budućnosti nastaviti digitalizaciju hrvatskog društva zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalne gospodarske IT projekte, što su i najveća dostignuća IN2 grupe, izjavio je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe.

Podsjetio je kako uspjeh IN2 počiva na brojnim zaposlenicima koji su tijekom godina bili dio ove tvrtke, ali i kako im je želja da u sljedećih 30 godina tvrtka još više raste i zapošljava.

Za sljedeći rođendan, recimo onaj 50. da iznajmimo stadion ili barem arenu, rekao je u šali Jašarević i zahvalio svima okupljenima, zaposljenicima, partnerima i gospodarstvenicima, na podršci i suradnji proteklih godina. 

Podsjetimo, IN2 grupa razvija softver za niz industrijskih vertikala, a iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekla je u gotovo svim poslovnim granama. Grupa posluje u pet zemalja regije s više od 300 klijenata te uz snažan naglasak na podršku kompanijama i organizacijama iz sektora gospodarstva, financija i osiguranja te zdravstva i javnog sektora.

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti