Isprobajte Filmsy i pokažite svojoj ekipi koliki ste obožavatelj filmova

Ako ste ljubitelj filmova ili u društvu imate nekoga tko se hvali da zna sve o filmovima, isprobajte ovu igru.

Martina Čizmić | 09.06.2020. / 16:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Tijekom koronakrize, mnogi su ponovno otkrili čari mobilnih i društvenih igara. Igralo se s ukućanima, putem interneta s prijateljima, ali i nepoznatim osobama diljem svijeta.

Mladi hrvatski studio za razvoj videoigara uspio je spojiti upravo te dvije vrste igara - mobilnu i društvenu. Rezultat je nova mobilna društvena igra koja će se posebno svidjeti ljubiteljima filmova.

Filmsy je mobilna igra pogađanja bazirana na popularnoj igri Alias, namijenjena filmoljupcima i filmofilima. Dovoljno ju je preuzeti na svoj pametni telefon (dostupna je i Android i iOS verzija), odabrati timove i krenuti u objašnjavanje dobivenih pojmova. Pojmove je moguće objasniti kako god možete - crtanjem, pantomimom, riječima. Jedini je uvijet da se zadani pojam ne spomene. Među zadanim pojmovima tako se nalaze popularni filmovi, TV serije i glumci, a igru je moguće igrati bilo gdje - kod kuće, na putu, na plaži pa čak i u pauzi na poslu.

U bazi se trenutno nalazi više od 1000 filmova, serija i glumaca, podijeljenih u četiri različite kategorije. Igru je moguće prilagoditi i djeci, ali i vlastitim željama te ju tako učiniti još težom ili lakšom.

Iza Filmsyja stoje dva zaljubljenika u tehnologiju, Krešimir Tavas i Renato Stanić, koji su zajedničkim snagama pokrenuli quasiStudio i do sad napravili mobilne igre Aero Attack i Slizza.

Mobilna igra Aero Attack Zaigrajte Aero Attack i spasite čovječanstvo od... svemirskih krava?

Pa ako ste ljubitelj filmova ili u društvu imate nekoga tko se hvali da zna sve o filmovima, isprobajte ovu igru. Besplatna je za sve. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti