Izvori tvrde: Galaxy S4 definitivno će biti predstavljen 14. ožujka, poznate su i specifikacije

Jučer se na Twitteru pojavila informacija koja ukazuje na predstavljanje najnovijeg Samsungovog iz Galaxy S serije. Tweet Eldara Murtazina iz Mobile Reviewa najavio je 'veliki događaj' za 14. ožujak.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 19.02.2013. / 09:38

Izvori tvrde: Galaxy S4 definitivno će biti predstavljen 14. ožujka, poznate su i specifikacije

Jučer se na Twitteru pojavila informacija koja ukazuje na predstavljanje najnovijeg Samsungovog iz Galaxy S serije. Tweet Eldara Murtazina iz Mobile Reviewa najavio je 'veliki događaj' za 14. ožujak bez da je spomenuo Samsung, no drugi dio tweeta bavio se HTC-om - i padom prodaje najnovijeg One uređaja (koji će biti predstavljen danas, u 19h po našem vremenu) zbog događaja sredinom ožujka.

 

Iako Murtazin nije spomenuo Samsung, 'potvrdu' umiješanosti korejskog diva u ovo nije bilo potrebno dugo čekati. SamMobile - stranica dobro poznata po svojim izvorima informacija iz Samsunga potvrdila je Murtazinovu informaciju. The Verge je također kod svojih izvora potvrdio da je 14. ožujak definitivno dan kad će Galaxy S4 biti predstavljen, odnosno kada korejski div planira predstaviti jedan ili dva nova uređaja. Sljedeći tjedan na Mobile Word Congressu Samsung bi mogao predstaviti Galaxy Note 8.0.

Galaxy S4 trebao bi imati Exynos 5 Octa CPU (osmerojezgreni procesor), Mali-T678 (osmerojezgreni) GPU, 4,99-inčni SuperAMOLED Full HD zaslon, 2GB RAM-a, 13 megapikselnu stražnju kameru sposobnu za snimanje 1080p Full HD videa pri 30fps, 2 megapikselnu prednju kameru sposobnu za snimanje 720p HD videa, te će pokretati Android 4.2.2 Jelly Bean kao operativni sustav. Galaxy S4 bit će predstavljen 14. ožujka u New Yorku.

NOVO: U Kini se pojavile fotografije Samsung Galaxyja S4?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti