Kineski shop Everbuying ima izvrsnu Xiaomi akciju

Kineska trgovina Everbuying je odlučila pripremiti promociju za sve Xiaomi proizvode uključujući i za pametne telefone koji su im svakako najjači adut.

Ivan Vovk Ivan Vovk | 06.06.2015. / 10:02

Kineski shop Everbuying ima izvrsnu Xiaomi akciju

Kineska trgovina Everbuying je odlučila pripremiti promociju za sve Xiaomi proizvode uključujući i za pametne telefone koji su im svakako najjači adut. Ako malo pratite mobilno tržište onda vjerujem da znate da kada su u pitanju mobiteli da Xiaomi ima vrlo kvalitetne uređaje. Stoga sam uvjeren da će vam se ova akcija svidjeti.

Stoga je svakako Xiaomi Mi4 izvrstan odabir ako kupujete novi mobitel. Mi4  ima 5 inčni Full HD zaslon s vrlo snažnim hardverom, a čine ga Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 i 3GB ugrađenog RAM-a. Stoga ako ste zainteresirani kupitit navedeni mobitel po najnižoj cijeni onda svakako posjetite njihovu trgovinu.

Ako pogledate njihovu ponudu primijetiti ćete da doista imaju puno Xiaomi proizvoda na akciji koji su trenutno na popustu. Stoga preporučam da posjetite njihovu web stranicu gdje možete vidjeti kompletnu Everbuying ponudu.

Kineski shop Everbuying ima izvrsnu Xiaomi akciju Kineski shop Everbuying ima izvrsnu Xiaomi akciju

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti