Krenuo povratak u školu, no samo kao akcija na webshopovima

Ne brinite, ljeto je u punom tijeku i ne želimo vas niti podsjećati da škola počinje za mjesec dana.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 02.08.2016. / 13:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako škola počinje za mjesec dana, nitko o tome još ne želi razmišljati, no ono o čemu možete razmišljati jest gadgeti koji se prodaju pod akcijom “povratak u škole”. Zašto je tome tako? Jer ako naručujete nešto iz kineskih webshopova, morate računati na barem tri tjedna dostave, što znači da je sada pravo vrijeme za naručiti nešto od ponuđenog.

Naime, povodom ove akcije, koja traje do 10. kolovoza, mogu se pronaći razno razne stvari, od pametnih telefona i satova, tableta, potrošačke elektronike poput slušalica, akcijskih kamera ili naočala za virtualnu stvarnost, hobi igračaka poput malih i velikih dronova, autića na daljinsko upravljanje, a tu su i nove cool Pokemon igračke, te od ostalih stvari možete pronaći stvari za pokućstvo poput pametnih žarulja, lampe za tjeranje komaraca, senzora za kuću, itd.

Već dosada spomenuto moglo bi se staviti na prilično dugačak popis, no treba još dodati i stvari koje se koriste van kuće, poput LED svjetlika, vreće za spavanje na napuhavanje, razne torbice za bicikle, šatore i kacige, kabanice ili možda hammock.

Ponuda je, kao što se iz priloženog vidi, prilično široka, pa tako možete zasigurno pronaći nešto što vam treba, ili možda ne treba, ali biste to voljeli imati kod kuće. 

Sve možete pronaći na ovom linku, gdje ujedno ima i nešto više informacija.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti