LEAP Summit najavljuje jubilarno peto izdanje u Zagrebu

U posljednje četiri godine LEAP Summit je posjetilo više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta, a više od 300 predavača gostovalo je na jednoj od LEAP pozornica.

Martina Čizmić | 06.02.2020. / 12:34

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Jedna od najvećih međunarodnih konferencija u Hrvatskoj slavi svoj peti rođendan! LEAP Summit započeao je kao ideja mladih i entuzijastičnih studenata, a samo pet godina kasnije slovi za jednu od najvažnijih u ovoj industriji, čemu svjedoči i sve veći broj međunarodnih predavača i sudionika. Jubilarno slavljeničko izdanje LEAP Summita održat će se 26. i 27. ožujka u CineStar Zagreb Branimir Mingle Mallu, a okupit će više od 3000 sudionika iz 40 zemalja svijeta.

Nakon iznimno uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, koje su obilježili govori i prezentacije brojnih poduzetnika, predstavnika kompanija i inspirativnih predavača, ove godine ljestvica je podignuta još više – organizatori najavljuju da će ovo biti najbolje i najveće izdanje dosad. Tako će svoja predavanja održati više od 80 govornika, a u fokusu će biti brojne teme vezane uz poduzetništvo, nove tehnologije, globalne trendove, održivi razvoj te pozitivne promjene.

Uz paralelna predavanja na čak pet pozornica, sudionici će imati prilike slušati svjetski poznate govornike iz raznih industrija. Yannick Theler, direktor Ubisofta, Matt Roberts, koji je globalni direktor istraživanja u Formuli 1, te Anne Skare Nielsen, poznata skandinavska futuristkinja, samo su neka od trenutačno poznatih imena koja će nam se pridružiti u Zagrebu. Ove smo godine još više obogatili naš networking program, a tu su i poduzetnička natjecanja te panel-rasprave za sve sudionike, izjavio je Andrej Hanzir, projektni voditelj LEAP Summita.

U posljednje četiri godine LEAP Summit posjetilo je više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta, a više od 300 predavača gostovalo je na jednoj od LEAP pozornica te prezentiralo najnovije ideje, svoje uspjehe, znanje te dostignuća.

Prijave za peto jubilarno izdanje LEAP Summita otvorene su, a sudjelovanje je i ove godine besplatno. Kako biste dobili svoju ulaznicu, potrebno je popuniti obrazac na poveznici. Generalni partner LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, a konferencija se održava pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europe.

Više informacija može se pronaći na službenoj web-stranici. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti