Musk i Zuckerberg svoj meč sele iz SAD-a? Snage bi mogli odmjeriti na drugoj strani svijeta

Ogled dvojice šefova društvenih mreža, prema svemu sudeći, bit će veliki humanitarni i povijesni događaj.

Hina | 12.08.2023. / 08:00

Mark Zuckerberg i Elon Musk (Foto: Afp)

 Tehnološki milijarder Elon Musk, koji traži neko važno povijesno mjesto za borbu protiv drugog diva društvenih mreža Marka Zuckerberga, obratio se za pomoć talijanskoj premijerki Giorgiji Meloni.

Musk je u petak na svojoj platformi X (bivšem Twitteru) objavio da je razgovarao s Meloni i njezinim ministrom kulture Gennarom Sangiulianom.

Elon Musk u kostimu “Muškarci vole rat”: Musk najavio borbu u kavezu sa Zuckerbergom koju će platforma X emitirati uživo

Složili su se u vezi epske lokacije, rekao je Musk ne navodeći o kojem je točno mjestu riječ.

Oni koji nagađaju da će dva najbogatija čovjeka na svijetu poput gladijatora odmjeriti snage u Koloseumu trebali bi dvaput razmisliti.

To se neće dogoditi u Rimu, rekao je Sanguiliano. Razmišljamo kako organizirati taj veliki humanitarni i povijesni događaj istovremeno vodeći računa o zaštiti lokacije, dodao je.

Mark Zuckerberg i Elon Musk Sprema li nam se okršaj titana? Musk i Zuckerberg dogovorili borbu - u kavezu

Čini se da različita mišljenja postoje i u vezi toga kamo će otići novac. Talijanski ministar kulture je rekao da će se "golemi iznosi, milijuni eura donirati dvjema talijanskim dječjim bolnicama", a Musk je objavio da "sav novac ide ratnim veteranima".

Senzacija je počela kada je Musk 20. lipnja napisao da je "spreman za borbu u kavezu" sa Zuckerbergom, koji trenira džiju džicu.

Dan poslije 39-godišnji Zuckerberg, koji je na svojoj društvenoj mreži Instagram objavljivao fotografije s mečeva u kojima je pobijedio, zatražio je Muska (51) da mu samo "pošalje lokaciju".

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti