Musk uvodi "opću amnestiju" i vraća ranije ukinute profile kontroverznih ličnosti?

Twitter je već ranije vratio neke kontroverzne račune koji su bili zabranjeni ili suspendirani, uključujući satiričnu web-stranicu Babylon Bee i komičarku Kathy Griffin.

Hina | 24.11.2022. / 10:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Elon Musk pokrenuo je novu anketu o vraćanju na Twitter ukinutih korisničkih računa, koristeći istu metodu kao i u slučaju bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, prenosi u četvrtak AFP.

Bi li Twitter trebao ponuditi opću amnestiju za ukinute račune, pod uvjetom da korisnici ne krše zakon i ne koriste se skandaloznim spamovima? Da/Ne, pitanje je na koje su trebali odgovoriti korisnici Twittera.

 

 

Pet sati kasnije stigli su odgovori oko dva milijuna korisnika, uvelike glasajući "DA", tj. za ponovno aktiviranje ukinutih računa.

Slika nije dostupna Musk vraća Trumpa na Twitter, no hoće li se bivši predsjednik zaista vratiti?

Musk, novi vlasnik Twittera, nakon ankete o Trumpu, koja je pokazala da je više od 50 posto glasova za vraćanje računa bivšeg predsjednika, u subotu je vratio njegov račun koji je bio suspendiran nakon prošlogodišnjeg napada na američki Capitol.

Narod je odlučio. Trump će biti vraćen, tvitao je Musk prije četiri dana nakon 15 milijuna odgovora u anketi o vraćanju profila američkog milijardera i bivšeg predsjednika. Za njegovu "rehabilitaciju" izjasnilo se 51,8 posto korisnika Twittera.

Vox Populi, Vox Dei, tvitao je Musk, latinski izraz koji znači 'Glas naroda je glas Boga'.

Elon Musk Musk zaposlenike Twittera upozorio na mogućnost bankrota?

Twitter je već ranije vratio neke kontroverzne račune koji su bili zabranjeni ili suspendirani, uključujući satiričnu web-stranicu Babylon Bee i komičarku Kathy Griffin.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti