Najava novog Xboxa već u travnju?

Čini se da Microsoft nije očekivao najavu novog PlayStationa već ovaj mjesec. Prema informacijama kojih se domogao portal CVG od strane jednog visoko pozicioniranog Sonyjevog čovjeka, sa iznenadnim otkrivanjem PlayStationa 4 navodno su Microsoftu poremećeni ovogodišnji planovi.

Zimo Zimo Ante Malenica | 23.02.2013. / 13:25

Najava novog Xboxa već u travnju?

Čini se da Microsoft nije očekivao najavu novog PlayStationa već ovaj mjesec. Prema informacijama kojih se domogao portal CVG od strane jednog visoko pozicioniranog Sonyjevog čovjeka, sa iznenadnim otkrivanjem prve next-gen konzole navodno su Microsoftu poremećeni ovogodišnji planovi.

„Definitivno smo nekoga uznemirili“, rekao je predstavnik Sonya koji je želio ostati anoniman. Tu informaciju potvrđuju sve brojnije glasine brojnih Microsoftovih partnera koje upućuju na to kako će se početkom travnja održati velika press konferencija, slična ovoj Sonyjevoj. Štoviše, Microsoftov partner Ustechs, koji se prošle godine na E3-u brinuo oko organizacije medijskih prezentacija nekolicine Xbox 360 novina, registrirao je domenu XboxEvent.com.

Iako Microsoft nije htio ništa komentirati, izgleda da ih je glavni konkurent zbilja uspio iznenaditi, ako se prisjetimo ozbiljne indicije otkrivanja novog Xboxa na ovogodišnjem E3-u. Treba istaknuti kako su u nekoliko navrata čelnici Sonya komentirali da im je bila velika greška što su izdali PlayStation 3 nakon dolaska Xboxa 360 te kako to ovaj puta tu grešku ne misle ponoviti. U Redmondu ih očito nisu ozbiljno shvatili, no to za Microsoft nije ništa novo. Oni i servise sa 100 milijuna korisnika ne shvaćaju ozbiljno ;)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti