Najbolji regionalni CS:GO timovi u finalu CSadria Clan Championshipa

Prve dvije faze CSadria Clan Championshipa, kvalifikacije i online dio, prošli su bez ikakvih problema. Svaki prijenos u prosjeku je pratilo više od 3000 jedinstvenih gledatelja na svim kanalima, koji su dosad pogledali 50.000 minuta regionalnog CS:GO-a, odnosno gotovo 35 dana sadržaja.

Martina Čizmić | 19.04.2019. / 10:34

Gamer na CSadria Clan Championshipu (Foto: CSadria Clan Championship)

Split će ovog vikenda biti prava meka za sve ljubitelje esporta i gaminga. Naime, u subotu 20. travnja u Clan Gaming centru održat će se LAN završnica CSadria Clan Championshipa powered by A1.

Od više od 200 timova koji su se pokušali kvalificirati za natjecanje, nakon četiri kvalifikacijska kupa i online dijela prvenstva ostala su samo četiri najbolja - AKOPALIPSA (Regija), Locastic Esports (Hrvatska), TRTRR (Makedonija) te PSYCHOACTiVE (Srbija).
Timovi uNiQUE i Throw Potential rezultatski su osigurali mjesto na LAN završnici, ali igrači s Kosova koji igraju za te ekipe nisu uspjeli dobiti vize za dolazak na završnicu prvenstva. Njihova mjesta popunili su TRTRR i PSYCHOACTiVE, sljedeće dvije ekipe s najboljim rezultatom.

LAN završnica igrat će se po single elimination formatu, a svi mečevi uključujući i veliko finale igrat će se u serijama best of three. Meča za treće mjesto neće biti.

Nagrada za prvo mjesto je 15 tisuća kuna, drugo 8 tisuća kuna, dok će treće i četvrto mjesto podijeliti po 3500 kuna.

Ulogu voditelja preuzet će iskusni Toni “anakintm” Miličević, menadžer ekipe Locastic Esports s bogatim iskustvom u vođenju i komentiranju CS:GO turnira. Komentatorski dvojac Counter-Strike Adrie Toni “Jurich” Jurić i Baro “pougljenimrav” Barukčić prenosit će mečeve, a analizirat će ih Aleksandar “Proka” Prokić i Marko “Rema” Stojmenović, ponajbolji CS:GO analitičari u regiji koji za ovu priliku u Split stižu iz Srbije. Široj javnosti bit će najpoznatiji po analiziranju mečeva A1 Adria League.

Osim sjajnih CS:GO mečeva, sve posjetitelje Clan Gaminga u subotu očekuju i brojne druge pogodnosti te promotivne cijene hrane i pića. Održat će se i A1 Challenge, mini turnir u Mario Kartu, a najbrži će osvojiti vrijedne hardverske nagrade. Ulaz je besplatan, kao i u sudjelovanje u A1 Challengeu.

Prijenos LAN završnice gledatelji će moći besplatno pratiti i online na CSadria Twitch.tv kanalu, Facebook stranici i Twitter profilu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti