Najseksi mobilni telefon u Hrvatskoj

Nedavni izbor najseksi muškarca 2011. izazvao je demonstracije u New Yorku. I dok se amerikanci prepucavaju je li tu titulu zaslužio Bradley Cooper ili Ryan Gosling, jedno je sigurno – najseksi mobitel u Hrvatskoj je Samsung S5830 Galaxy Ace.

Zimo Zimo Promo članak | 28.11.2011. / 10:32

Najseksi mobilni telefon u Hrvatskoj

Nedavni izbor najseksi muškarca 2011. izazvao je demonstracije u New Yorku. I dok  se amerikanci prepucavaju je li tu titulu zaslužio Bradley Cooper ili Ryan Gosling, jedno je sigurno – najseksi mobitel u Hrvatskoj je Samsung S5830 Galaxy Ace.

Pametni telefoni postali su must have za one koji žele funkcionalan i moderan mobilni uređaj. Galaxy Ace najseksi je među njima. Ovaj napredni telefon podržava Android 2.2 operativni sustav koji u kombinaciji s TouchWiz sučeljem oduševljava svojom jednostavnošću i intuitivnošću. Kvalitetan fotoaparat te veliki zaslon izdvajaju ovaj uređaj od konkurencije, a dizajnom osvaja i žene i muškarce. Korisnici ga ocjenjuju najprivlačnijim – u usporedbi s iPhoneom 4, Galaxy Ace je manji, lakši i bolje leži u ruci.

Galaxy Ace je napredan, jednostavan, profinjen, brz i neusporedivo povoljniji od svih sličnih uređaja na tržištu. „Jednostavno nevjerojatno“, slažu se i stručnjaci za telekomunikacijske tehnologije.

Želite i vi najseksi mobitel? Po najboljoj Tele2 web shop cijeni od 795 kuna od njega vas dijeli samo nekoliko klikova.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti