Nastavlja se trend besplatnih trial igara: Zaigrajte popularnu igru borilačkih vještina

Capcom korisnike Steama tjedan dana časti besplatnim Street Fighterom V.

Monika Nožić Monika Nožinić | 27.03.2017. / 17:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako ste se pak zaželjeli igranja neke tučnjave, a niste do sada probali Street Fighter V, pripremite prste za tjedan dana besplatnog igranja. Capcom je objavio da će ovaj tjedan Street Fighter V biti besplatan za sve PC korisnike. Besplatno razdoblje počinje u utorak, 28. ožujka i traje do ponedjeljka, 3. travnja.

Besplatna verzija bit će dostupna na Steamu i nudit će isključivo online multiplayer modove igranja sa svim do sada dostupnim borcima. Ekipa iz Capcoma ovo nije učinila samo da vas navuče na igranje igre, već su joj potrebni (besplatni) testeri igre na kojima će se isprobati nova unaprjeđenja igre.

Kako se najavljuje, od novih stvari možemo očekivati bolji matchmaking, učitavanje, rage quit sustav, nacionalne zastave pokraj igrača, statistike boraca, i drugo…

Ono što nam je najzabavnije je rješavanje pitanja rage quitera. Sada će igrači s manjkom živaca biti posebno obilježeni, a matchmaking sustav će ih spajati da se ragequitiraju međusobno, što je zaista sjajna novost.

Najveći fokus ovog testa je poboljšavanje CFN (Capcom Fighters Network) platforme za spajanje igrača u online mečevima, ali i još puno drugih sitnica koje možete pročitati u priopćenju na Steamu.

Svoju trial verziju možete pronaći od utorka, 28.03. na Steamu. Uživajte u besplatnoj zabavi!
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti