Naučite kako financirati vašu udrugu

Imate udrugu i želite realizirati projekte? Program JAKO organizira prezentaciju gdje će se sudionici upoznati sa donatorima, natječajima i aktivnostima.

Zimo Zimo Zimo | 25.01.2011. / 09:03

Naučite kako financirati vašu udrugu

Imate udrugu i želite realizirati projekte? Program JAKO organizira prezentaciju gdje će se sudionici upoznati sa donatorima, natječajima i aktivnostima.

S obzirom na sve slabije mogućnosti financiranja udruga iz proračunskih sredstava, mogućnosti financiranja udruga iz njihovih aktivnosti i drugih izvora, a posebice iz akutalnih, otvorenih natječaja domaćih i stranih donatora, nameće se važna tema.

Kako bi se upoznali sa 'dodatnim' mogućnostima, Program JAKO održat će niz prezentacija i predstavljanja na kojima će pristuni biti upoznati sa domaćim i stranim donatorima, natječajima i aktivnostima koji su dostupni organizacijama civinlog društva, posebice udrugama.

Prezentacije se održavaju 25.01. u Bjelovaru, 26.01. u Varaždinu, te 26.01. u Koprivnici. Program sadrži aktivnosti Programa JAKO za 2011, predstavljanje natječaja u sklopu programa Mladi na djelu i Cjeloživotno učenje, te program Europa za građane, te najave akutalnih događanja za OCD.

Infotočka Programa JAKO zamišljena je kao pomoć za organizacije civilnog društva i omogućit će vam da se informirate i savjetujete o prilikama i mogućnostima koje su dostupne vašoj udruzi i to potpuno besplatno. Više informacija možete pogledati na službenoj stranici www.programjako.info, a kako i sami kažu:

'Pridružite nam se na Infotočki te pored navedenog, iskoristite mogućnost i postavite pitanja koja su važna za vašu udrugu, rad i razvoj udruga općenito, raspravite o njima i drugim važnim temama sa drugim sudionicima Infotočke, i pronađite udrugu koja će Vam biti partner na nekom od budućih projekata te na taj način, zajedno riješite neke od problema koje ste prepoznali u zajednici'

Prezentacije će se održati u sklopu Infotočke Programa JAKO:

  • 25.01.2011. u Bjelovaru, od 17:30 do 19:00 h, u prostorima Bjelovarskog kluba mladih – BJUM (Trg Eugena Kvaternika 7, Bjelovar)
  • 26.01.2011. u Varaždinu, od od 17:30 do 19:00 h, u prostorima Dvorane za sastanke (Križanićeva 33, Varaždin)
  • 26.01.2011. u Koprivnici, od od 17:30 do 19:00 h, u prostorima Doma mladih Koprivnica (Hrvatske državnosti 10, Koprivnica)
Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti