Netflix je ove godine uveo brojne promjene u svoj servis za streaming videozapisa - od novog i jeftinijeg pretplatničkog modela pa do mogućnosti prebacivanja svojih podataka na potpuno novi profil. Osim videa, Netflixovi dugoročni planovi usmjereni su i na tržište videoigara. Kompanija je već predstavila više igara, među inim i igre povezane s njihovim uspješnom serijom Stranger Things.

Netflix Stiže jeftiniji Netflix, ali uz jedan uvjet

S obzirom na to da je nedavno emitirana posljednja sezona ovog serijala, iz Netflixa sada žele napraviti novu igru baziranu na četvrtoj sezoni. Ono što je zanimljivo jest da je igra namijenjena igranju u virtualnoj stvarnosti i bit će dostupna na svim većim VR platformama te da će gameri u njoj moći preuzeti ulogu - Vecne.

Okupirajte misli i prizovite noćne more u svojoj misiji osvete prema Eleven i Hawkingsu, stoji u službenoj najavi igre za koju iz Netflixa kažu da je psihološka horor/akcijska igra na kojoj surađuju s kompanijom Tender Claws. Ova gamerska tvrtka potpisuje nekoliko videoigara namijenjenih igranju u virtualnoj stvarnosti, kao i mobilnog virtualnog kućnog ljubimca Tendara te bi to iskustvo razvoja VR igara trebali iskoristiti za razvoj igre bazirane na popularnom Netflixovom serijalu.

Stranger Things Netflix kreće i s videoigrama: Igra Stranger Things stiže na Androide

Za brojne fanove Stranger Thingsa koji žele što prije početi izazivati virtualni kaos kao Vecna, ima i jedna loša vijest, a to je da ovu igru na tržištu ne treba očekivati prije zime 2023. godine.

Izvor: Engadget
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju