Novi Samsung Galaxy S20 uređaji: vrhunske fotografije i 5G tehnologija

Ljudi diljem svijeta nikad prije nisu bili povezani kao danas, a stupanj povezanosti svakim je danom sve veći.

Sponzorirani članak | 11.03.2020. / 11:43

 Ono što pridonosi povezanosti svakako su Internet i društvene mreže na kojima provodimo mnogo vremena i ostvarujemo interakcije dijeleći sadržaj i informacije. Imajući to na umu, jasno nam je zašto je jedna od temeljnih potreba korisnika suvremenog doba postalo brže, jednostavnije i kvalitetnije povezivanje te primanje i dijeljenje sadržaja. Samsung Galaxy S20 serija u potpunosti odgovara tim zahtjevima.

Prijenos i dijeljenje sadržaja nikad nisu bili brži

Samsung Galaxy S20 serija prva je cjelovita 5G serija uređaja. Ova napredna tehnologija osigurava brže i jednostavnije povezivanje sa svijetom. Zahvaljujući 5G mreži i partnerstvu s Googleom i Google Duo videopozivima u HD kvaliteti, možete razgovarati s osam prijatelja u isto vrijeme u 1080p FHD-u. Osim toga, Samsung vam je u suradnji s Netflixom omogućio jednostavno pretraživanje i reproduciranje Netflixovih filmova i serija uz pomoć aplikacija Samsung Daily, Bixby i Finder. Isto tako, jedinstveni zaslon od 120 Hz, brzi procesor, 12 GB RAM-a i AKG audio sustav pružit će vam potpuno novo iskustvo igranja igrica na 5G mreži.

Vrhunski sustav kamera baziran na umjetnoj inteligenciji

Dosad neviđena kvaliteta fotografija proizlazi iz spoja umjetne inteligencije i najvećeg Samsung senzora. Uređajima iz Galaxy S20 serije možete stvarati zadivljujuće kvalitetne fotografije u visokoj rezoluciji (108 MP na Galaxy S 20 Ultra i 64 MP na Galaxy S 20 i Galaxy S 20+). Zahvaljujući povećanim senzorima za svjetlinu, kvaliteta fotografija osigurana vam je i pri slabom izvoru svjetlosti. Samsung Galaxy S 20 serija pametnih telefona ima i nona-binning tehnologiju kojom možete dinamično mijenjati rezoluciju iz 108 MP u 12 MP, kombinirajući devet piksela u jedan. Za kvalitetu i preciznost fotografija snimljenih povećanjem također se ne trebate brinuti. Space Zoom tehnologija kombinira Hybrid Optic Zoom i Super Resolution Zoom značajke, a pokreće ih Al, što omogućava veliku razinu približavanja fotografija. Galaxy S20 i Galaxy S20+ mogu snimiti fotografije povećane do 30 puta, a Galaxy S 20 Ultra, uz pomoć preklopnih leća i višestrukog Al procesuiranja, može stvoriti čiste i precizne fotografije s povećanjem čak do 100 puta.

Dojmljiva jasnoća videozapisa

Samsung Galaxy S20 serija uređaja omogućuje vam snimanje 8K videozapisa u rezoluciji koja je četiri puta veća u odnosu na UHD i šesnaest puta veća u odnosu na FHD. Uz pomoć Super Steady 2. 0 značajke videozapisi su oštriji i jasniji. Partnerstvom s YouTubeom, Samsung je osigurao direktan prijenos 8K videozapisa na kanale.

Uz masivni prostor za pohranu ide i najnapredniji sigurnosni sustav

Kako biste nesmetano mogli koristiti sve navedene tehnologije, Samsung Galaxy S20 serija dolazi s velikim kapacitetom pohranjivanja. Galaxy S20 ima 128 GB memorije dok kod Galaxy S20 + i Galaxy S20 Ultra možete izabrati želite li 128 GB ili 512 GB prostora za pohranu. Ako vam ni to nije dovoljno, na raspolaganju vam je microSD kartica do 1,5 TB. Samsung se pobrinuo i za vrhunsku zaštitu vaših podataka. U kombinaciji s Knox platformom sigurnost je ugrađena u svaki dio, od hardvera do softvera, a dodatnu zaštitu od hardverskih napada osigurava Guardian Chip, novi sigurnosni procesor.

Baterija koja vas neće iznevjeriti

Dugotrajne i štedljive baterije Galaxy S20 serije uređaja napajaju se brzim punjačima od 25 W za Galaxy S20 i 45 W za Galaxy S20 Ultra. Nećete se razočarati ni u bateriju novih Galaxy Buds+ bežičnih slušalica koje pružaju 22-satno trajanje (11 sati s jednim punjenjem i dodatnih 11 sati iz prijenosne kutijice za punjenje). Dugotrajnom baterijom, AKG-om, dvosmjernim dinamičnim zvučnicima i trima mikrofonima moći ćete potpuno uživati u kvaliteti zvuka. Više informacija pogledajte ovdje.


 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti