Novi uspjeh hrvatskog startupa: CircuitMess osvojio nagradu na najvećem sajmu igračaka u Sjevernoj Americi

CircuitMess nagradu je osvojio u konkurenciji čak 7 tisuća izlagača, dok se na cijelom sajmu dodjeljuje samo 20 nagrada u različitim kategorijama.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 04.10.2023. / 09:01

Nagrada za CircuitMess (Foto: CircuitMess)

Veliki uspjeh hrvatskog tehnološkog startupa poznatog po svojim edukativnim elektroničkim igračkama koje potiču razvoj STEM vještina kod djece CircuitMess. Na jednom od najprestižnijih sajmova igračaka na svijetu, New York Toy Fair, hrvatska je kompanija osvojila nagradu "Powerfully Playful Award Winner" koja se dodjeljuje izlagatelju s najinteraktivnijim i “najživahnijim” igračkama. Sajam igračaka u New Yorku svake godine okuplja oko 30 tisuća posjetitelja i više od 2 tisuće brendova iz cijelog svijeta, a CircuitMess nagradu je osvojio u konkurenciji čak 7 tisuća izlagača, dok se na cijelom sajmu dodjeljuje samo 20 nagrada u različitim kategorijama.

Među konkurencijom hrvatska kompanija istaknula se svojim jedinstvenim konceptom proizvoda te ih, kako su naglasili iz CircuitMessa, ova nagrada potvrđuje kao jednog od najinovativnijih aktera u industriji igračaka i ističe njihovu posvećenost kvalitetnom dizajnu edukativnih proizvoda.

Chatter 2.0 Veliki uspjeh domaćeg startupa: Mladi Amerikanci ovog će Božića učiti o STEM-u uz hrvatske edukativne igračke

Blessing Yohanna, Hrvatska kompanija CircuitMess pomaže djevojčici iz Nigerije ostvariti snove i postati inženjerkom

Izuzetno smo ponosni što smo dobili nagradu na tako renomiranom događaju na kojem sudjeluju veliki brendovi iz svijeta igračaka kao što su LEGO i Pokemon, ističe Albert Gajšak, direktor CircuitMessa.

Hrvatski startup iza sebe već ima zanimljive suradnje s velikim i globalno poznatim brendovima poput Warner Brosa i Walmarta, a za ovu jesen planiraju nove projekte. Među inim, predstavit će i DIY model NASA-inog Perseverance Rovera, te lansiranje nove linije proizvoda za STEM početnike.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti