Obično jaje: Pogledajte objavu s najviše lajkova na Instagramu

Nakon zahvale svim korisnicima koji su lajkali jaje i pomogli u obaranju rekorda, s ovog profila poručili su da “tek počinju”, što god to značilo.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 14.01.2019. / 13:37

Kyle Jenner (Foto: AFP) (Foto: Afp)

"Idemo zajedno postaviti svjetski rekord i dobiti najviše lajkova za objavu na Instagramu. Nadmašit ćemo trenutni svjetski rekord koji drži Kylie Jenner (18 milijuna)!" – na profilu world_record_egg na Instagramu prije deset dana objavljena je slika običnog jajeta uz navedenu poruku, a kako to obično biva u ovim viralnim vremenima, jaje se proširilo Instagramom i internetom te su milijuni ljudi lajkali fotografiju. Rekord je srušen, a slika je do sada lajkana već više od 26,7 milijuna puta, no može se očekivati da će broj lajkova rasti i dalje.

Sam profil world_record_egg već broji više od 2,8 milijuna pratitelja, a s njega je do sada objavljena samo jedna fotografija s kojom je srušen rekord. Nakon što je broj lajkova premašio 18 milijuna, odnosno nakon obaranja rekorda, s ovog je profila objavljen story u kojem zahvaljuju svima koji su lajkali fotografiju, uz poruku da obaranje rekorda nije kraj, već da "tek počinju", što god to značilo.

Nakon što je izgubila ovaj rekord, Kylie Jenner na Instagramu je objavila kratki video na kojem je razbila jaje. Inače, Jenner na ovoj društvenoj mreži ima 123 milijuna pratitelja, što dovoljno govori o njezinu utjecaju na Instagramu tako da bi, ako pozove svoje pratitelje na masovno lajkanje njezinih fotografija, u budućnosti ponovno mogla postaviti rekord na Instagramu koji je izgubila od, dakle, običnog jajeta.

Pitamo se što će biti sljedeće i možemo li očekivati novi trend objave nevažnih fotografija kojima će se obarati rekordi za fotografije s najviše lajkova na Instagramu.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti