Jedna od najvećih međunarodnih konferencija u Hrvatskoj, LEAP Summit, koja okuplja više od 3500 sudionika te više od 80 predavača iz 40 zemalja svijeta, odgodila je datum održavanja petog jubilarnog izdanja. Zbog aktualne situacije vezane uz COVID-19, organizacijski odbor konferencije u suradnji s generalnim partnerom, Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, odlučio je odgoditi konferenciju za jesen pa će se ona tako održati 1. i 2. listopada 2020. godine.

“LEAP Summit je međunarodna konferencija koja okuplja više od više od 4000 sudionika i predavča koji u Zagreb stižu iz cijelog svijeta. S obzirom na trenutnu situaciju u svijetu, odlučili smo odgoditi održavanje petog jubilarnog izdanja do jeseni, kao preventivnu ali i sigurnosnu mjeru za sve naše sudionike. I dalje ćemo pomno pratiti razvoj situacije te ćemo o svim dodatnim informacijama sve na vrijeme obavijestiti”, izjavili su iz organizacijskog odbora LEAP Summita.

Sve informacije o novom datumu održavanja te ostalim događanjima vezanima uz LEAP mogu se pronaći na službenoj web stranici. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju