Odgođen TEDx Histria

Nedavno smo pisali o najavi TED Histire koji se trebao održati u Rovinju 20-og ovog mjeseca. Nažalost na službenom Facebook profilu TED Histirie objavljeno je kako je događaj odgođen za iduću godinu radi nedovoljno sredstava potrebnih za organiziranje ovog prestižnog događanja.

Zimo Zimo Zimo | 10.11.2010. / 12:22

Odgođen TEDx Histria

Nedavno smo pisali o najavi TEDx Histrie koji se trebao održati u Rovinju 20-og ovog mjeseca. Nažalost na službenom Facebook profilu TED Histrie objavljeno je kako je događaj odgođen za iduću godinu radi nedovoljno sredstava potrebnih za organiziranje ovog prestižnog događanja.

TEDxHistria 2010. trebao je biti održan u subotu, 20.11.2010. u dvorani Adris u Rovinju, a glavna tema događaja trebala je biti „Fuzija umjesto konfuzije“. Iako smo se svi veselili ovom događanju, nažalost morati ćemo pričekati sljedeći TED koji će se održati u Zagrebu 16. travnja sljedeće godine koji je već u pripremama, napomenuli su TED-ovci na svom facebook profilu.

TEDxYouth koji je planiran također za 20-ti ovog mjeseca nije odgođen, stoga će mladi imati priliku prisustvovati ovom događanju unatoč odgodi TEDxHistire, priopćili su na svojem službenom webu.

Što je TEDx?

Ovaj jedinstveni međunarodni događaj ima za cilj okupiti kreativce, mislioce i praktičare različitih područja djelovanja iz dijela svijeta u kojem se održava, pružajući platformu za razmjenu “ideja vrijednih širenja” kako bi se stvorio neformalni prostor za druženje i umrežavanje.

Nadamo se da će sljedeći projekt biti uspješan, jer svi znamo da u našoj regiji ništa nije lako organizirati. Velika podrška sa naše strane za TED-ovce.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti