Ovaj zlatni Playstation kontroler san je svakog pravog gamera

Osim optočeni zlatom i dijamantima, kontroleri dolaze i presvučeni platinom, titanijem, rodijumom ili kojim drugim vrijednim metalom koji korisnik naruči.

Martina Čizmić | 19.10.2018. / 17:11

Brikk Lux Dualshock 4 Playstation kontroler(Foto: Ferrari/Profimedia) (Foto: Ferrari/Profimedia)

Ljubitelji Playstationa i gameri vole personalizirati svoje kontrolere. Naljepnice, posebni dodaci, kontroleri u različitim bojama - sve je to pokazatelj njihove ljubavi prema videoigrama, ali i potreba da budu drugačiji od drugih.

No, tek će rijetki gameri ostati ravnodušni pri pogledu na ovaj, zlatom i dijamantima ukrašen kontoler koji proizvodi američka luksuzna marka Brikk. Premium verzija Sony DualShock 4 kontrolera za PlayStation 4, nazvana Lux Dualshock 4 dolazi u dvije vezije - Classic i Deluxe. a cijena im je zaista "delux".

Iz Brikka ističu kako su kontroleri dizajnirani za "gamere s besprijekornim ukusom", ali su zaboravili napomenuti i s dubokim džepom.

Tako za "klasičnu" inačicu zainteresirani trebaju izdvojiti "sitnih" 8 495 američkih dolara (oko 55 tisuća kuna), dok je za "delux" verziju potrebno izdvojiti impresivnih 13 995 dolara (nešto više od 90 tisuća kuna). Sitnica, zar ne?

Inače, obje verzije su ručno izrađene i presvučene 24 karatnim žutim zlatom preko kojeg je nanesena prozirna zaštita kako bi to zlato ostalo na kontroleru i nakon duljeg intenzivnog perioda igranja.  Klasična verzija uključuje i gumb napravljen od 18 karatnog zlata i sedam savršenih dijamanata. Delux verzija ima devet zlatnih gumba optočenih dijamantima za dodano svjetlucanje prilikom igranja.

Naravno, ako netko poželi dodatno ukrasiti svoj kontroler, iz Brikka su spremni izaći u susret. Tako nude opciju platine, ružičastog zlata, crnog rodiuma ili titanija umjesto zlata, a gumbi mogu biti od titanija, karbona, cinka ili magnezija ukrašeni dijamantima, rubinima, safirima, emeraldima ili nekim drugim dragim kamenjem.

Kontroleri, bez obzira na opremu, dolaze u "ekskluzivnim Brikkovim aluminijskim koferima" kako bi bili na sigurnom kad nisu u upotrebi.

Nas samo zanima, što kad se pokvari? 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti