Ovo je igra koju nikada više nećete moći igrati ako vas u njoj ubiju

Razvojni studio Robot Loves Kitty predstavio je novu igru pod nazivom Upsilon Circuit.

Monika Nožić Monika Nožinić | 16.03.2015. / 08:25

Ovo je igra koju nikada više nećete moći igrati ako vas u njoj ubiju

Razvojni studio Robot Loves Kitty predstavio je novu igru pod nazivom Upsilon Circuit. Ova igra izgleda kao tipična akcijska RPG igra - oštrice mačeva izlaze sa svih strana, a za ubijene mobove i odrađene questove dobivaju se bodovi i zlato.

No, postoji jedna vrlo neobična stvar: samo osam ljudi na svijetu može u jednom trenutku igrati ovu igru, a kada igračev lik umre, mrtav je zauvijek (perma perma death).

"Upsilon Circuit je online akcijski RPG, ali tu je samo jedan server i samo osam igrača na svijetu koji istovremeno igraju igru. A kada jednom u ovoj igri umrete, više ju nikada ne možete igrati", objašnjava programer igre, Calvin Goble.

Igra će za sve igrače biti otvorena samo dva do tri sata dnevno, a tijekom tog razdoblja, promatrači koji prate igru moći će aktivno utjecati i interagirati sa serverom, stvarati čudovišta kako bi ubili aktivne igrače i dobili iskustvo te radili druge zadatke. Na ovaj način promatrači unaprijeđuju svoj avatar, s nadom da jednog dana postanu aktivni igrači u Upsilon Circuitu.

Ovo je vrlo zanimljiv koncept, a Upsilon Circuit igra je trenutno u alfa fazi testiranja, no zasigurno će biti zanimljivo igrati ju i gledati preko Twitcha i drugih online streaming servisa.

Foto: YouTube

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti