Pametni sat No.1 G2 koji ćete moći nabaviti po cijeni od 500-injak kuna

Kada pričamo o kineskim proizvodima, često ih povezujemo s lošom kvalitetom i slabijim karakteristikama, no zadnjih nekoliko godina svjedoci smo velikih promjena.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 26.01.2015. / 08:35

Pametni sat No.1 G2 koji ćete moći nabaviti po cijeni od 500-injak kuna

Kada pričamo o kineskim proizvodima, često ih povezujemo s lošom kvalitetom i slabijim karakteristikama, no zadnjih nekoliko godina svjedoci smo velikih promjena.

Kineski proizvodi postaju sve kvalitetniji s sve boljim karakteristikama, a da pritom zadržavaju relativno nisku cijenu. S obzirom da pametni satovi postaju sve više trendy, jasno je kako se i Kina želi uključiti na to sve brže rastuće tržište.

No.1 je kompanija koja proizvodi cijeli spektar gadgeta među kojima smo već pisali o No.1 Mi4, tzv. klonu Xiaomija Mi4, a koji možete pročitati na ovom linku. Nadalje, ako vas više interesira nabavka novog pametnog sata onda možete razmisliti o No.1 G2, uređaju koji po cijeni i kvaliteti može konkurirati proizvodima trenutno dostupnim na tržištu.

Cijena od 80 dolara, odnosno nešto više od 500-injak kuna sasvim je pristojna kada pričamo o proizvodu ovakvog kalibra. 

G2 za razliku od primjerice Apple Watcha koji radi samo s određenim spektrom Appleovih uređaja, radi s 98% smartphonea dostupnih na tržištu, u što su uključeni Android i iOS platforme. Uređajem možete upravljati kamerom smartphonea na daljinu, postaviti alarm, pregledavati vremensku prognozu, koristiti štopericu, sinkronizirati konteksta, pregledavati povijest poziva i primati pozive direktno na uređaja, a tu je i pedometar, obavijesti putem vibracija i još funkcija povezanih s fitnesom. 

Više informacija o uređaju možete pronaći na ovom linku, dok sve informacije oko narudžbe možete saznati na ovom linku. U nastavku možete vidjeti i nekoliko slika samog uređaja, te video koji će vas pobliže upoznati s No.1 G2.

Pametni sat No.1 G2 koji ćete moći nabaviti po cijeni od 500-injak kuna Pametni sat No.1 G2 koji ćete moći nabaviti po cijeni od 500-injak kuna Pametni sat No.1 G2 koji ćete moći nabaviti po cijeni od 500-injak kuna Pametni sat No.1 G2 koji ćete moći nabaviti po cijeni od 500-injak kuna Pametni sat No.1 G2 koji ćete moći nabaviti po cijeni od 500-injak kuna Pametni sat No.1 G2 koji ćete moći nabaviti po cijeni od 500-injak kuna Pametni sat No.1 G2 koji ćete moći nabaviti po cijeni od 500-injak kuna

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti