Philips se pohvalio Red Dot nagradama za sedam novih proizvoda

Tvrtka je dobila četiri nagrade za sedam novih Philipsovih proizvoda - dva modela televizora te slušalice.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 07.04.2022. / 16:24

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Više od 60 godina kompanije se bore za Red Dot nagrade koje se dodjeljuju najboljim uređajima u smislu funkcionalnosti, kvalitete, ergonomije i inovativnosti, a odnedavno i trajnosti i ekološke kompatibilnosti. Neovisno povjerenstvo koje ocjenjuje proizvod sastoji se od 50 međunarodnih stručnjaka, a među kompanijama koje se ove godine mogu pohvaliti s Red Dot nagradom jest i TP Vision, nositelj globalne licence za Philips TV i audio proizvode.

Iz Philipsa su se pohvalili kako su dobili četiri nagrade za sedam novih proizvoda - Philips Ambilight TV OLED+ 907, Philips Ambilight TV OLED+ 937, Philips Fidelio bežični kućni audio proizvodi i Philips Sports Bluetooth zvučnici.

Model Phillips Ambilight TV OLED+ 907 nagrađen je za akustičnu tkaninu luksuznog brenda Kvadrat, okretno postolje izrađeno od satenskog aluminija te daljinski upravljač presvučen kožom Muirhead.

Slika nije dostupna U Zagrebu predstavljeni novi modeli sportskih Philips Sound slušalica

Ovogodišnji vodeći nagrađeni model Philips televizora je OLED+937 s četverostranom Ambilight značajkom, ima fizički odvojeni zvučni sustav Bowers & Wilkins omotan Kvadrat tkaninama, koji je dijelom integriranog postolja televizora.

Phillips je dobio i nagradu za Fidelio kućne audio proizvode - Fidelio Soundbar FB1, Fidelio Subwoofer FW1 i Fidelio bežični zvučnik FS1 koji sepovezuju putem bežične tehnologije PlayFi. Dizajn svih elemenata asortimana temelji se na, kako kažu, diskretnoj kvaliteti, a pri izradi svakog pojedinačnog proizvoda korištena je Muirhead kvalitetna koža.

Četvrta nagrada pripala je zvučnicima iz serije Go S4807 i S7807 koje karakterizira koncept robusnih i elegantnih vanjskih proizvoda, a dolaze u dvije veličine i dvije boje.


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti