Pionir umjetne inteligencije dolazi na WeAreDevelopers u Beč

Tijekom dva dana više od 60 govornika podijelit će svoje znanje o umjetnoj inteligenciji, cloud infrastrukturi, blockchainu i internetu stvari.

Martina Čizmić | 13.08.2019. / 15:25

Tanmay Bakshi (Foto: WeAreDevelopers)

Posjetitelji kongresa WeAreDevelopers koji će se krajem studenog održati u Beču, a na kojem se već tradicionalno okupljaju developeri iz istočne i srednje Europe, imat će priliku uživati u pravoj poslastici. Naime, kao jedan od glavnih govornika gostovat će Tanmay Bakshi, pionir umjetne inteligencije, cloud infrastrukture, blockchaina i interneta stvari. 

Europska platforma za razvoj karijera software developera - WeAreDevelopers, organizira šesti godišnji događaj u Beču. Tijekom dva dana WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 okupit će više od 2000 developera, IT stručnjaka i menadžera u palači Hofburg. Kongres želi ponuditi najnovija saznanja fokusirana na četiri tehnološka područja: umjetna inteligencija (AI), blockchain, internet stvari (IoT) i cloud infrastruktura.

Tri različite teme ponudit će predavanja vezana za najnovije tehnologije, dok će poslovna predavanja, interaktivne radionice, popratne događaje i mnoštvo prilika za networking osigurati sudionicima pristup svježim informacijama i znanju, novim idejama, trendovima i prilikama za partnerstva u međunarodnom okruženju.

Steve Wozniak na WeAreDevelopers konferenciji (Foto: Niklas Thiede) Konferencija WeAreDevelopers u 2019. seli u Berlin i najavljuje još više sadržaja

Tanmay Bakshi, najmlađi globalni mislilac na području umjetne inteligencije, održat će glavno predavanje kojim će ujedno i otvoriti kongres 28. studenog 2019. Tanmay je jedno od najtraženijih imena u svijetu tehnologije, strastveni programer, ekspert za umjetnu inteligenciju i bliski suradnik utjecajnih osoba u IT industriji. Iako je privukao pažnju IBM-a sa samo 11 godina, Bakshijev uzlet u tehnološkoj industriji počeo je još kada je imao 5 godina samostalno učeći kodiranje dok su se njegovi vršnjaci bezbrižno igrali.
Tanmay je zaslužan za razvoj brojnih aplikacija, objavio je vlastitu knjigu te gostuje kao predavač na IBM Watson summitima širom svijeta.

Osim Bakashija, tijekom dva dana pred više od 2000 sudionika stat će više od 60 govornika, među kojima su Leo Li Shiwei (President European Region, Tencent), Siddha Ganju (Solution Architect, Nvidia Corporation), Or Levi (Data Science Team Lead, eBay), svjetski šampion u pokeru Fedor Holz (Osnivač i CEO, Primed Group) i mnogi drugi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti