Počele prijave za 4. regionalni humanitarni esport turnir Good Game

Četvrto izdanje najvećeg regionalnog humanitarnog esport turnira održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Martina Čizmić | 20.03.2019. / 11:32

Good Game Zagreb (Foto: Good Game Global)

Najrespektabilniji i najveći regionalni esport turnir Good Game najavljuje četvrto izdanje koje će se održati u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, 10. i 11. svibnja 2019. godine.

192 natjecatelja, 32 vodeće kompanije iz Hrvatske i regije, više od 2000 posjetitelja, brojni štandovi, paneli te višesatni uzbudljivi i napeti gaming okršaji u jednoj od najpopularnijih esport igara Counter Strike, samo su neki od sadržaja koji će obilježiti ovogodišnje izdanje turnira koji predstavlja zanimljivi spoj gaminga, networkinga, team buildinga i humanitarne priče.

U novu sezonu krećemo s potpuno redizajniranom web stranicom koja još bolje prati naš brend, našu prepoznatljivost i nedvosmislenu poruku o Good Gameu kao projektu koji razvija poslovanje kroz gaming i esport. Ovu će godinu osim odlične lokacije obilježiti i puno šareniji expo dio koji donosi puno zabavnih I zanimljivih sadržaja, a uskoro ćemo predstaviti i konferencijski dio gdje ćemo ugostiti najpoznatije regionalne i svjetske kompanije kao bi prenijeli svoja znanja i iskustva našim posjetiteljima, izjavio je Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global ususret najnovijem izdanju gaming spektakla u Zagrebu.

A jedna će ovogodišnja novost posebno razveseliti igrače. Naime, službeni natjecateljski dio turnira nakon prvog kvalifikacijskog dana odvijat će se u eliminacijskom formatu ali u dvije grupe. Tako će ove godine prvi put biti proglašena dva šampiona. Prošle godine tu je laskavu titulu odnio Valiance čime je skinuo tim Rimac Automobila s trona, nakon dvije godine vladavine. U iznimno kvalitetnim i napetim borbama snage su okušali i natjecatelji iz Vipneta, Nanobita, Forea, Infiniuma, Locastica, Diverta, Iskona, Algebre, Netokracije, Microsofta, Envyja te brojni drugi.

Tim Valiance (Foto: Good Game) Tim Valiance zasluženo odnio pobjedu

Nakon prošlogodišnjeg turnira prikupljen je novčani fond u iznosu od 100.000 kuna, a taj je novac otišao u ruke mladim poduzetnicima iz Zagreba, pobjednicima posebnog natjecanja Good Game Liftoff održanog u rujnu prošle godine. Ova značajna financijska injekcija velika je pomoć u prvim poduzetničkim koracima pa će tako i ove godine sav prikupljen novac ići u fond za novo izdanje ove vrlo uspješne i odlično prihvaćene inicijative organizatora.

Tim Valiance (Foto: Good Game) Tim Valiance zasluženo odnio pobjedu

Jedinstveni B2B gaming koncept domaće tvrtke Good Game Global privukao je pozornost i zemalja u regiji pa će se tako nakon zagrebačkog izdanja, 24. i 25. svibnja, turnir preseliti u Skopje. Potvrđena su i dva jesenska izdanja – Beograd 21. i 22. rujna, te susjedna Ljubljana u koju stiže 18. i 19. listopada. Organizatori najavljuju širenje i na ostale zemlje Europe i svijeta, a više informacija će biti objavljeno u narednim mjesecima.

Sve ostale informacije o turniru mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici, a zainteresirani timovi se mogu prijaviti putem poveznice https://good.game/events/good-game-zagreb.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti